Tomi11 Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Ahoj, poradili byste mi, prosím, kde by se dal sehnat ověřený Parťák od prvního majitele, koupený v ČR, stáří max 3-4 roky, s možností odpisu DPH. Byl jsem v jihlavském Peugeot servisu a tam mě tak odradili, že se tam snad už nikdy neukážu. Děkuji předem za odkazy. Citovat
IceBee Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Ahoj, hele zánovní s CZ původem jsem viděl v autoqualt.cz, ale netuším jakou máš představu o výbavě a motorizaci. A pak teda na bazosi se vyskytuje jeden člověk, který víceméně úž dva roky vozí z ciziny Partnery/Berlinga a myslím, že v celkem odpovídajícím stavu, většinou pěkné kousky, taky od něj jednoho mám asi měsíc. S pánem je jednání vpohodě, auto samozřejmě ověřit chce, nějaké ty věci na něm je třeba dořešit - aspoň na mém bylo, ale myslím, že vzhledem k tomu, že člověk kupuje ojeté auto, tak je to třeba brát vpotaz. Hodím ti link na něj do zprávy - ale jak jsem říkal, nejsou to CZ původy - osobně vím, že km se snaží ověřit, protože sám nechce dovézt \"hujdu\". Můžu říct, že za tu dobu co jsem se po těchto autech díval, se mu v inzerátech vystřídalo už pěkné množství aut. Citovat
JIMI 07 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Přesně takhle jsem to chtěl taky od 1.ho majitele a tady a neni nic,neseženeš asi si to nechávaj pro známý nebo si to nedovedu představit.Já mám dovoz z Francie Citovat
Almanil Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Kdo by prodávál, takové skvělé auto? Akorát vidívám, že firmy prodávájí, když neodprodají zaměstnancům atd., ale to jsou spíše dodávky. IceBee: za odkaz na toho dovozce bych ti byl vděčný. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 je to sice starý dotaz, ale zánovní auto bych hledal v autorizáku, ovšem zánovní auto je i za zánovní cenu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.