Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

poradili byste mi, prosím, kde by se dal sehnat ověřený Parťák od prvního majitele, koupený v ČR, stáří max 3-4 roky, s možností odpisu DPH. Byl jsem v jihlavském Peugeot servisu a tam mě tak odradili, že se tam snad už nikdy neukážu. Děkuji předem za odkazy.

Odesláno

Ahoj, hele zánovní s CZ původem jsem viděl v autoqualt.cz, ale netuším jakou máš představu o výbavě a motorizaci. A pak teda na bazosi se vyskytuje jeden člověk, který víceméně úž dva roky vozí z ciziny Partnery/Berlinga a myslím, že v celkem odpovídajícím stavu, většinou pěkné kousky, taky od něj jednoho mám asi měsíc. S pánem je jednání vpohodě, auto samozřejmě ověřit chce, nějaké ty věci na něm je třeba dořešit - aspoň na mém bylo, ale myslím, že vzhledem k tomu, že člověk kupuje ojeté auto, tak je to třeba brát vpotaz. Hodím ti link na něj do zprávy - ale jak jsem říkal, nejsou to CZ původy - osobně vím, že km se snaží ověřit, protože sám nechce dovézt \"hujdu\". Můžu říct, že za tu dobu co jsem se po těchto autech díval, se mu v inzerátech vystřídalo už pěkné množství aut.

• O 1 rok později...
Odesláno

Přesně takhle jsem to chtěl taky od 1.ho majitele a tady a neni nic,neseženeš asi si to nechávaj pro známý nebo si to nedovedu představit.Já mám dovoz z Francie :)  :papa

Odesláno

Kdo by prodávál, takové skvělé auto? :) Akorát vidívám, že firmy prodávájí, když neodprodají zaměstnancům atd., ale to jsou spíše dodávky.

IceBee: za odkaz na toho dovozce bych ti byl vděčný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...