xbata Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Tak auto uz mi jede, ale jeste mám spoustu věcí co se během oprav změnily Tak třeba: centrál a rádio mi fungují pouze s klíčkem v zapalování v poloze 2. Další: včera přestalo jít ovládání ventilátoru a tlačítko klimy (možná pojistka) A ještě: ukazatel stavu paliva po nastartování ukazuje chvilku správně hladinu, během jízdy ale klesá a klesá až se rozsvítí rezerva a klesne až úplně dolu. Nafta tam ale je. Jo a budíky jsou zblázněný vesměs: po otočení klíčku jdou včechny do max (rychlost, otáčky, palivo) pak se pomalu vrátěj a pak už fungují. Postupně to budu řešit, půjdu po pojistkách a tak, ale kdyby měl někdo zkušenosti... Nejvíc mě zaráží ten central, rádio a štve mě ten ventilátor. (Nemůžu topit :-D ) Citovat
Hafity Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Šacuju, že budeš mít ucpaný dráty.... Citovat
xbata Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 Co? :-D mám vzít zvon a prohnat to zvonem, jo? Citovat
Kobra 72 Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Mě takhle šílí ukazatel paliva taky. Chvilku mám plnou, pak nic, pak půlku... A to všechno během 5ti minut třeba Kontrolka na rezervu pro sichr nesvítí vůbec. Hodiny na přístrojovce chvilku jdou, chvilku jde i teploměr, pak zas měsíc nejde nic... a tak. Člověk se aspoň nenudí... Ale zvon mě nenapadl, taky to zkusím... Citovat
xbata Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 To palivo me tolik nesere jako to ostatní, pokud vím, že tam nafta je. Navíc jsem měl venku plovák, tak to asi bude tim, to bude maličkost, ale abych musel zamykat auto s otočeným klíčem, tak to vyndat, vylézt ven a zamknout jeste dveře u řidiče, to mě neba. A taky potrebuju ventilátor, kdyby se to hřálo. Nevim jak je na tom sahara, prostě to stálo moc dlouho. Citovat
Hafity Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Hodně takových neplech dělají špatná ukostření, ale kde u 306 jsou ti musí poradit někdo jiný.... Citovat
Kobra 72 Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 A kde jsou taková ukostření u 605??????? Citovat
mig315 Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 pokud je mi známo tak ukostřeni palubky je pod kobercem ridice nekde na motorove stene a pak jeste jedno za budikama. Jako elektrikar sajnuju uhnilou - zkorodovanou kostru Citovat
mig315 Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 a to další bych videl na špatně zapojenou spínačku Citovat
xbata Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 Tak: palivo už ukazuje jak má. Kontroloval jsem pojistky, tak ten ventilátor byl vyhorelou pojistkou. Vyměnil jsem ji, ale jen co jsem ho zapnul, opět vyhořela. Byla tam teda desítka. Tak nevim, jestli mam zkusit dat silnější, nebo jít po něčem jiným.. Spinačka: možné je všechno, ale je tam pořád stejná od výroby a nikdy s ní nic nebylo děláno. Leda by se vytrhl nedopatřením nějaký kablik. Citovat
xbata Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 Teď prší, nechce se mi v dešti klečet u auta a šťourat pod palubkou, ale pokusím se pak najít to ukostření. Díky za rady. Citovat
P607Olda Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Vyhořelá pojistka - dej tam jaká tam patří - dávat silnější není řešení. Pokud ti něco vyráží pojistky, připrav si pojistku přemostěnou žárovkou, např. starou z dálkových světel - takže v okamžiku zkratu se rozsvítí. Např. žárovka 50W jsou asi 4 ampéry. Uzemnění: připrav si kabel, který dobře ukostři, může být i dlouhý 5 m, ale silnější, a jím můžeš nahrazovat kostru - prostě ho připojíš tam, kdy má být kostřeno, a když je tam vadné kostření, tak rázem bude vše OK. Samozřejmě ho nesmíš připojit na +12 V. Anebo si do tohoto kabelu taky vřaď dálkovou žárovku, nebo aspoň pojistku. [upravil dne 29.5.2014 12:45 od P607Olda] Citovat
xbata Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 OK, udělám to. Díky.. Co ta spínačka? Celou dobu to šlo. I když auto stálo. Citovat
xbata Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 Chlapi kujva, zase mi nejde další věc. Jak jsem říkal, že jsem to dělal s tím starym pánem to auto, tak on ještě měnil pojistku od žhavení, když praskla. Ovšem to jsem nevěděl, že tam přidal ještě několik dalších, v podstatě všechny přeházel a jednu tu půlenou (jak neni v řadě nahradil dvěma do řady. Na štěstí jsem měl fotku v mobilu jak ty pojistky byly v původním stavu. Takže už mi jde centrál, rádio, ventilátor, všechno, ale pro změnu zase nejdou budíky. Už vůbec. Ta fotka byla dělaná ve stavu, kdy to auto fungovalo, tak nevim čím to zase může být.. Světýlka tam svíťej, ale ručičky se ani nehnou. Když to bylo blbě ty pojistky, tak šly zase budíky, ale ne ty ostatní věci, tak já už nevim.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.