brade Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Někdy před měsícem už mi začal vynechávat levý xenon, měl jsem je v autě opravdu dlouho, občas bylo potřeba ho znovu nastartovat. Takže jsem pořídil nové, značkové GE (téměř 2k Kč / kus) Jenže teď se levý xenon úplně odmlčel - a mně to nejde do hlavy. Zkoušel jsem prohodit startéry, ale ten levý je pořád mrtvý. Co může být důvodem proč (nejspíš výbojka) xenonu odešla? Nebo to může být i třeba v kabeláži? Po dlouhé jízdě byl studený i startér. Díky moc Lukáš 8 ohodnotil 1 Citovat
Agrafik Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Prohodil si výbojky a levý nesvítí? Prohodil si \"startéry\" a levý nesvítí? A na pravé straně svítí vždy vše? Tím pádem výbojky i zapalovače OK. Citovat
brade Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Prohodil jsem jen startéry, pravá svítí vždy - výbojku se mi nechce vyndávat, protože jsem ji tam minule nemohl dostat :-)))) Citovat
Přema Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 ještě je hlavni trafo primo pod světlem Citovat
brade Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 Přema měl pravdu - vyměnil jsem výbojky a stejně to nejede. Vypadá to na to trafo pod světlem. Mohlo mít problém v tom, že nejdřív vynechávalo (tzn. bylo potřeba znovu rozsvítit světla, aby xenon svítil)? Nebo to indikuje jiný problém? Citovat
brade Odesláno 13. červen 2014 Autor Odesláno 13. červen 2014 Jen abych dal status pro případné lidi s tím problémem - opravdu to byla řídící jednotka, nová stojí něco pod 10, z bazaru za 2 - 3k Kč. Je důležité dodržet poslední trojčíslí modelu jednotky - xenon jinak svítit bude, ale nebude se automaticky regulovat Citovat
Bindy Odesláno 13. září 2014 Odesláno 13. září 2014 @brade: Takže to nakonec nebylo to trafo pod světlem, ale přímo celá řídící jednotka? Mám totiž stejný problém, vše prohozeno s pravým světlem, kde vše svítí jak má, ale vlevo xenon nesvítí :-/ Citovat
brade Odesláno 13. září 2014 Autor Odesláno 13. září 2014 Tak tak, celá jednotka pod světlem - stála mě starší asi 2 nebo 3k z vrakáče. adam_v1 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.