Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někdy před měsícem už mi začal vynechávat levý xenon, měl jsem je v autě opravdu dlouho, občas bylo potřeba ho znovu nastartovat. Takže jsem pořídil nové, značkové GE (téměř 2k Kč / kus)

Jenže teď se levý xenon úplně odmlčel - a mně to nejde do hlavy. Zkoušel jsem prohodit startéry, ale ten levý je pořád mrtvý.

Co může být důvodem proč (nejspíš výbojka) xenonu odešla? Nebo to může být i třeba v kabeláži? Po dlouhé jízdě byl studený i startér.

Díky moc

Odesláno

Prohodil si výbojky a levý nesvítí?

Prohodil si \"startéry\" a levý nesvítí?

A na pravé straně svítí vždy vše? Tím pádem výbojky i zapalovače OK.

Odesláno

Prohodil jsem jen startéry, pravá svítí vždy - výbojku se mi nechce vyndávat, protože jsem ji tam minule nemohl dostat :-))))

Odesláno

Přema měl pravdu - vyměnil jsem výbojky a stejně to nejede. Vypadá to na to trafo pod světlem.

Mohlo mít problém v tom, že nejdřív vynechávalo (tzn. bylo potřeba znovu rozsvítit světla, aby xenon svítil)? Nebo to indikuje jiný problém?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jen abych dal status pro případné lidi s tím problémem - opravdu to byla řídící jednotka, nová stojí něco pod 10, z bazaru za 2 - 3k Kč.

Je důležité dodržet poslední trojčíslí modelu jednotky - xenon jinak svítit bude, ale nebude se automaticky regulovat

• O 2 měsíce později...
Odesláno

@brade: Takže to nakonec nebylo to trafo pod světlem, ale přímo celá řídící jednotka? Mám totiž stejný problém, vše prohozeno s pravým světlem, kde vše svítí jak má, ale vlevo xenon nesvítí :-/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...