Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ok, tak to nejspíše pojedeme sami a můžeme se taky někde stavit. Uvidíme se tedy na místě. Kdyby jste jeli v pátek do Libchav, tak je v Ústí na náměstí Sto zvířat od deseti. ;)

edit: michael205, to jedeš moc brzo. :D

[upravil dne 3/6/14 11:00 od radim.1008]

Odesláno

Taky tam chceme být v rozumnou dobu. ;) Od nás to je něco málo přes 3h. Tudíž do šesté tam jsme i s pauzou. :) Rychle mě to nejede, normálně. :D

S čím jedeš?

Odesláno

No pokud by bylo příznové počasí tak možná cabriem 205, ale spíš bych rači vzal 306, cabrio je stále takové nedodělané. No jestli to tak vychází tak to jo. No známe pomalu šup zrchlí a je za obzorem :D

Odesláno

Jel jsem v pondělí (2.6.) z Pardubic přes Havl.Brod do Dačic. Cesta v pohodě, jenom v Havl.Brodu ta uzavírka na okruhu bude dělat asi dost zle, jestli to mezitím nedodělají. Jinak v Telči byla ještě uzavírka průjezdu na Dačice (jel jsem tedy přes Krahulčí), ale to se myslím vaší cesty na sraz netýká. Já pojedu z Prahy, kolem Benešova přes Jindř.Hradec - mám to tamtudy najetý do Dačic (sjezd z D1 u Jihlavy teď na nějakou dobu zavřeli) :papa

Odesláno

Brod se dnes dočkal uzavírky na Masaryčce o kus dál... momentálně tím vyřadili jedny semafory a stáhli to do 1+1 pruhu.... průjezd městem dneska kolem 12 a poté 16té hodiny vcelku bez problému... cesta od značky (od Kolína) po značku na výjezdu k Humpolci necelých 10 minut :papa

Odesláno

já jel o víkendu skrz Havlíčkův Brod a děs... sem se tam motal tak dlouho, až sem projel asi 100m úsek určený pro bus a dopravní obsluhu...

Odesláno

Tak je to jistý, pojedeme přes Holice vyzvednout pár věcí od Badisaka. ;) Potom Pardubice nebo přímo Chrudim a dolů na Havl. Brod. Musím dát ještě trasu do plánovače, ale až doma nebo vlézt šéfovi na pc. :D

edit: takže přes Holice budeme v Chrudimi na OMV ve tři hodiny, platí to Michale? A v Havl. Brodě na OMV cca v 15:45, to by šlo Skuci, ne? :myslim Dojezd cca v 17hodin. :)

[upravil dne 12/6/14 11:58 od radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...