mirecekdrah Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 Zdravim vas, hledal jsem na foru ale nic na muj problem jsem nenasel. Jde o to ze jsem byl plnit klimatizaci a kupodivu chybelo pouhych 40gr. Coz me prekvapilo ponevadz klimatizace chladi strasne pomalu. Nez zacnu citit nejaky chlad musim ujet minimalne 10km. Nikdy jsem peugeota s klimou nemel tak treba je to normalni. Ale mam pracovniho superba a tam je zima skoro ihned. A opravdu chladi ze na mrizce ventilace clovek dlouho ruku nevydrzi nechat. To mi u peugeota nehrizi ani po 100 km. Proto se chci zepta ! JE TO NORMAL NEBO NEKDE PROBLEM. Kabinovy filtr jsem nemenil ale ventilator tlaci vzduch do kabiny slusne. Dekuji. Citovat
stefano Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 Ak sa jedná o P407, tak ten chladí celkom rýchlo. Skús vymeniť ten kabínový filter. Citovat
ChouLu Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 Spíš bych to viděl na KO klapku... teplota vzduchu z klimatizace musí být kolem 7°C... pokud je venku na padnutí, max 10°C... Citovat
mirecekdrah Odesláno 24. květen 2014 Autor Odesláno 24. květen 2014 A co s tou klapkou co to stoji Citovat
mirecekdrah Odesláno 24. květen 2014 Autor Odesláno 24. květen 2014 A co s tou klapkou co to stoji Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 Snad mu nebudeš posílat rovnou odkaz na tu prasárnu Tady je o klapkách: [upravil dne 24/5/14 14:10 od Chozeluizskuner] Citovat
Judes Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 Keby to bolo klapkou tak by mu niekde fúkalo teplý a niekde studený vzduch , skôr by som auto napichol na diagnostiku čo napovie ale videl by som to na problém čidla teploty a vlhkosti v lište pred spolujazdcom. Citovat
mirecekdrah Odesláno 25. květen 2014 Autor Odesláno 25. květen 2014 Kluci tou klapkou to asi nebude podle meho. Proste ,kdyz zapnu klimosku tak chladi ale malo. A kdyby to bylo kabinovym filtrem tak by to foukalo malo, ale kdyz dam vetrak naplno tak mi to fuci opravdu hodne. Citovat
dodo407sw Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 no podla mojich skusenosti, tak klima na p407 je nic moc... v poriadnych teplach to nevychladi ako by malo... Citovat
tova Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 Ahoj, i přes vymenu filtru, desinfekci, doplneni chladiva mi taky klima jela \"jak kdy\". Foukani jako takove zcela no problém (az na kousek skla, který nekde huci ci vibruje při vetraku na maximum). Ukazalo se, ze jak kdy znamena \"ne ve meste\" a \"ano na dalnici ci dlouhych cestach\". Verdikt servisu byl rychly a jednoznacny - vadny ventilator chladice a nejaka nehorazna a nesmyslna suma. Naprosto nepozoruji jakykoliv problém ci byt jen naznak s prehrivanim motoru, ale je pravda, ze jakmile zapnu klimu, vrtule na chladici se toci mnohem casteji. A jeji chod je doprovazen mirnym hucenim (za jizdy nepostrehnutelne, ale při zastaveni ano). To se dřív nestavalo a vrtule byla naprosto ticha. T. Citovat
dodo407sw Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 ked zapnes klimu, tak vrtule sa automaticky spusti... to je normalne... Citovat
Lukas.407 Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 no podla mojich skusenosti, tak klima na p407 je nic moc... v poriadnych teplach to nevychladi ako by malo... S tim ze by to nevychladila problem nemam, ale kdyz to srovnam s Fordem mondeo, co jsem mel predtim, tak mondeo bylo proti P407 mrazak... Citovat
Lukas.407 Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 Ahoj, i přes vymenu filtru, desinfekci, doplneni chladiva mi taky klima jela \"jak kdy\". Foukani jako takove zcela no problém (az na kousek skla, který nekde huci ci vibruje při vetraku na maximum). Ukazalo se, ze jak kdy znamena \"ne ve meste\" a \"ano na dalnici ci dlouhych cestach\". Verdikt servisu byl rychly a jednoznacny - vadny ventilator chladice a nejaka nehorazna a nesmyslna suma. Naprosto nepozoruji jakykoliv problém ci byt jen naznak s prehrivanim motoru, ale je pravda, ze jakmile zapnu klimu, vrtule na chladici se toci mnohem casteji. A jeji chod je doprovazen mirnym hucenim (za jizdy nepostrehnutelne, ale při zastaveni ano). To se dřív nestavalo a vrtule byla naprosto ticha. T. Ja kdyz v lete zastavim na prechodu, tak to vypada ze vzlitava Boeing 747, takze hluk z vrtule je ok Citovat
mirecekdrah Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 Ono kdyby to bylo tim cidlem tak si myslim ze kdyz nastavim na minimum tak to cidlo se vypne takze by to mnelo chladit na maximum. Citovat
vladinkos Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Ja len taky maly dotaz. Bolo by ju asi aj dobre doplnit. Citovat
mirecekdrah Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 Ja jen taka odpoved precti si prvni prispevek. Citovat
Viki39004 Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Aj moja klima je slaba tak som zasiel za kamosom do peugeot servisu a nasiel zavadu toho cidla co je v palubke pred spolujazdcom.jeho odpoved je ze tym trpi kazda 407ka a ze to vyrobca nedotiahol do konca a je to zbytocne menit ze to nebude mat ziaden efekt.Aj ked vyhadzuje chybu tak pracuje normalne.Tak neriesim.Ale ked si sadnem do ineho auta tak hned citim rozdiel. Citovat
Judes Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Zbytočné to asi nebude lebo člen \" janik6163\" menil to cidlo pred spolujazdcom a chladilo muto ako v chladničke, niekde tu je o tom aj vlakno. Citovat
Viki39004 Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 Tak sem s tym cislom toho dielu a idem objednat nech to ide ako ma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.