Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky Béďo, no složený trojúhelník se tam ještě vleze :D je to jen takový můj miláček a auto na víkendy pro radost, tím služebním Yetim můžu jezdit i soukromé trasy, takže 206 si opečovávám :)

Odesláno

proč sis to auto při leštění olepoval? vždyť plastová světla se taky leští :aut

mimochodem snad nej barva na 206, je vidět že tě auto baví...mít prachy navíc, tak si taky hraju, to tlumení dveří na 206 udělá hooodně :)

[Edited on 28/5/14 22:15 by joshiki]

Odesláno

No zalepil jsem to proto, protože tady ta leštěnka nechává údajně na světlech a černých plastech fleky, který se pak špatně rozlešťují :) jo auto mě baví, a celkově mě auta baví už od mala, tak si s tím jen tak hraju, škoda že není víc času a jak píšeš, víc zlaťáků....tlumení udělalo fakt strašně moc a vytáhl jsem původní plastový podložky pod repro a vyrobil jsem si je z 20 mm MDF desky a vůbec mi dveře nerezonují....jinak plány jsou vyměnit teď veškeré náplně, vystříkat dutiny a ošetřit spodek, pak bych chtěl černé koberečky s modrým lemováním, dále bych chtěl vyměnit zadní světla (líbí se mi kombinace půl světla chrom, půl červené) a jestli budu mít čas, rád bych dal výfuk doprostřed auta, jak to má mini cooper....

[upravil dne 29/5/14 07:29 od danecek22]

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj kluci, měl bych prosbu. Chtěl bych svého Pažouta snížit a možná i vyměnit kola za 16ky. Mám motor 1.4i 55kw, nebudou na to 16ky už moc těžké?

Případně kdybych nechal 15ky, o kolik se dá 206 snížit, aniž bych musel upravit cokoliv jiného? Jde mi hlavně o předek, líbí se mi styl, kdy předek je níž a zadek výš, ten bych tedy chtěl jen přitvrdit a nesnižovat, už tak mi přijde že po montáži subwoofru mi zadek pěkně čapl, děkuju za jakoukoliv pomoc :)

Odesláno
Ahoj kluci, měl bych prosbu. Chtěl bych svého Pažouta snížit a možná i vyměnit kola za 16ky. Mám motor 1.4i 55kw, nebudou na to 16ky už moc těžké?

Případně kdybych nechal 15ky, o kolik se dá 206 snížit, aniž bych musel upravit cokoliv jiného? Jde mi hlavně o předek, líbí se mi styl, kdy předek je níž a zadek výš, ten bych tedy chtěl jen přitvrdit a nesnižovat, už tak mi přijde že po montáži subwoofru mi zadek pěkně čapl, děkuju za jakoukoliv pomoc :)

A to ti subwoofer vážil 100 kg či co :D:D:D

Odesláno

100 kilo nemá, ale je poctivej, 25 mm mdf deska a přijde mi, že si to fakt o něco sedlo...a zadek bych stejně nějak nesnižoval....líbí se mi když je předek u země a zadek trochu do vrchu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...