staco Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Ahojte, v pneuservise mi menili na letne a po vymene mi hlasi prave zadne defekt,ale pritom je ok,isiel som tam a nevedeli co s tym ,tak som sa ich pytal ci mi nepoplietli kolesa ,tak vymenenili medzi sebou zadne ale stale ta ista chyba ,nema s tym niekto skusenosti,podla mna je snimac ok ale zamenili kolesa len teraz neviem ktore Diky Citovat
AnotherOne Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Zámena kolies nevadí, malo by sa to zosynchronizovať samo. Mohli pobabrať snímač keď prehadzovali gumy. Alebo mu skončila životnosť batérie. Citovat
staco Odesláno 22. květen 2014 Autor Odesláno 22. květen 2014 Ale ak nevadi zamena kolies ,tak preco ked mi fyzicky vymenili zadne kolesa medzi sebou ,stale hlasi PZ defekt ,ved ak je zly snimac musi teraz hlasit LZ defekt ,nie ? A ta zivotnost baterie sa mi zda ako velmi velka nahoda [upravil dne 22/5/14 11:58 od staco] Citovat
staco Odesláno 22. květen 2014 Autor Odesláno 22. květen 2014 Ale ak nevadi zamena kolies ,tak preco ked mi fyzicky vymenili zadne kolesa medzi sebou ,stale hlasi PZ defekt ,ved ak je zly snimac musi teraz hlasit LZ defekt ,nie ? Citovat
AnotherOne Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Ono to chvíľu trvá kým sa zosynchronizuje. Aj veľké náhody sa stávajú, je pravda že moje snímače z r. 2005 sú stále funkčné. Citovat
Agrafik Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Kola jsou OK? pak jezdi a ono se to spraví. Kdyby nefungoval snímač, tak ti ukáže na autíčku - . Citovat
rhinos Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 zkusenejsi me opravi ale pokud nemas funkcni snimac tak to hlasi ze tlak neni monitorovan a ne defekt... Ja jsem takhle jezdil na podzim kdyz jsem pichl a jezdil na rezerve bez snimace Citovat
staco Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 Jazdil som na tom asi tyzden ale bez zmeny,do spominaneho pneuservisu som uz nesiel, Isiel som na pumpu vypustil som a znova natlakoval zadne pneumatiky a chyba defektu po cca 300metroch zmizla Snad to niekomu v buducnosti pomoze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.