straki007 Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 Display ovlada taky RT3 jednotku. Proto taky nekdy nekomu pise ze nesouhlasi software v jednotce kdyz prehraje cestinu.Ale to je na delsi vysvetlovani.GSM bere nejvic z pameti proto to vypne jak prvni a taky proto se nedoporucuje davat SIM kdyz bezi radio. Nemusis vyndavat pristrojovku nebo palubovku. Staci 10 torx a povolis radio.Vetrak je hned jak vyndas radio.Myslim nad nim. Citovat
Schreek Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 Pokud si na to netroufáš, zastav se, nářádí mám, rozeberem uvidíme Citovat
Mr.DAT Odesláno 23. květen 2014 Autor Odesláno 23. květen 2014 Display ovlada taky RT3 jednotku. Proto taky nekdy nekomu pise ze nesouhlasi software v jednotce kdyz prehraje cestinu.Ale to je na delsi vysvetlovani.GSM bere nejvic z pameti proto to vypne jak prvni a taky proto se nedoporucuje davat SIM kdyz bezi radio. Nemusis vyndavat pristrojovku nebo palubovku. Staci 10 torx a povolis radio.Vetrak je hned jak vyndas radio.Myslim nad nim. Super to bych tedy mohl zvládnout. A můžeš mi ještě potvrdit nebo vyvrátit moji teorii že když běží klimatizace tak se lépe chladí i tento display? Jinak díky ti moc za tvoje infa jsou prospěšná Citovat
Mr.DAT Odesláno 23. květen 2014 Autor Odesláno 23. květen 2014 Jinak od kamaráda co dělá v peugeotu jsem dostal info že je právě ta jednotka celá v pytli. Tak se zkusím domluvit se šrekem na tom čištění snad to pomůže jinak mi prý sežene RT3 radio ta cca 3.500,- Citovat
Mike407 Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 Klimatizace nemá s displejem a rádiem nic společného. Rádio žádné aktivní chlazení nemá a za displejem jsou dva malé ventilátorky, které ho chladí. Nejdřív bych se zkusil podívat na ně... Citovat
Mr.DAT Odesláno 23. květen 2014 Autor Odesláno 23. květen 2014 Klimatizace nemá s displejem a rádiem nic společného. Rádio žádné aktivní chlazení nemá a za displejem jsou dva malé ventilátorky, které ho chladí. Nejdřív bych se zkusil podívat na ně... Jo tak to jsem potřeboval vědět... Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.