MilanF1 Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 Cyclony, paráda, cos za ně dal? Pokud vidím dobře, gumy jsou na výměnu. Citovat
Michael205 Odesláno 26. červen 2014 Autor Odesláno 26. červen 2014 Na jednu sezonu to ještě je jako myslím si že cena 4000 Kč je docela solidní Citovat
radim.1008 Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 Doufám, že je nebudeš stříkat do té modré? Citovat
Michael205 Odesláno 26. červen 2014 Autor Odesláno 26. červen 2014 Ne to ne zůstanou takhle jak jsou. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Ti odešel vstřik, že sháníš? Měnil už jsi filtry? Jak vypadal palivák? Chod toho motoru - při koupi - mi přišel fajn, lepší než u mě ... nějak tomu nerozumím. Já mám vstřiky horší, to vím, ale pořád se s tím za 4,3l / 100 km dá jezdit Mám doma v záloze 4 vstřiky, ale ty stejně sháníš jenom jeden. Citovat
Michael205 Odesláno 2. červenec 2014 Autor Odesláno 2. červenec 2014 No bohužel palivovej filtr byl katastrofa, medené piliny nebyli. No ten motor má asi neco zasebou fouká olej když otevřeš víčko tak to fouká tak 40 cm vysoko. Vstřiky už jednou venku byli protože jsou označený a pokud to chvíli posloucháš tak je to dost slyšet od toho jednoho vstřiku. Kolik za celou sadu ? No pokud neseženu jeden tak klidne koupím celou sadu, ale musí bejt v pořádku. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 Filtr katastrofa. A když to auto tolik nejezdilo, pak to může bordel uvolnit. Po výměně filtru se zlepšil výkon? U mě to bylo jednoznačné, ucpával přívod, takže filtroval dobře. A že vstřiky byly venku ... tak to asi fakt ty km nemá, moje venku tutově nebyly a mám přes 300. Za ty moje vstřiky, co mám náhradní, ruku do ohně nedám, neslyšel jsem je vrčet. Údajně jsou z bouračky, která byla dotažena z Francie. Kupoval jsem toho od toho člověka více, jako například DRV ventil, ten jsem měnil a funguje bezvadně. Když bys ty vstřiky chtěl, mohli bychom se nějak domluvit, ale myslím, že jeden seženeš. Citovat
Michael205 Odesláno 3. červenec 2014 Autor Odesláno 3. červenec 2014 Hele po tom filtru naskočil jak víno horší je že pazvuky delá už jen ten vstřik, no zatím se jeden ozval že me prodá jeden, ale ještě váhám pokud byli venku tak jesli to nepojede jako řetězovka a neodejde jenden podruhým. A hlavne tam nekde ukapávla nafta, ale to jsme dotáhly. Ted jen uvídím když to nastartuju když bude studenej jestli pojede bude mít volnoběh na 3 válce. Citovat
MilanF1 Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 Měl jsi to napíchnuté na diag? Jaké korekce to ukazovalo? Ale když mlátí a jde to na 3, pak je to asi jasné. Ukapávala nafta? Podél vstřiků? Takže jste je dotáhli? Tudíž asi fakt byly venku a možná tam daly nevyžíhanou měděnou podložku (nebo dali starou). Ozval se ti oddie na vstřik, že? Jde o to, aby mělo smysl měnit jenom jeden, aby zase nebyl o hodně lepší než ostatní . Já osobně bych to nechal napíchnout na diag a s odborníkem (který ví, jaké mají být správné hodnoty) vůz projet. Pak bys mohl vcelku dobře určit, zda měnit jenom jeden vstřik nebo všechny. Citovat
Michael205 Odesláno 4. červenec 2014 Autor Odesláno 4. červenec 2014 No mám tu pár lidí co me prodají jeden vstřik, je to od nej slyšet vydává uplne jinej zvuk. No ted stejne jedu pracovat do belgie takže koupím vstřik a pak ho tam dáme až přijedu na jeden den . Citovat
Michael205 Odesláno 5. červenec 2014 Autor Odesláno 5. červenec 2014 Tak auto nechytne nevím proč jestli se odešel ten vstřik, no zatím na lane odvezeno do garaže odjíždím pracovat do belgie takže aý bude čas. Citovat
Michael205 Odesláno 4. září 2014 Autor Odesláno 4. září 2014 Takže novinky auto stále nejede vřera sjem ho nák nastartoval a běžel na volnoběh, ale když jsem to chcípl tak už jsem zase nenastartoval. Auto bylo odvezeno do servisu na podvalu protože už nevím co stím mohlo být. Citovat
Michael205 Odesláno 14. září 2014 Autor Odesláno 14. září 2014 Takže v servisu ted stojí a mechanik je v nemocnici na opraci, musí se vymenit rozvody protože si skočili o jeden zub, poté až se dají nové tak budu doufat že už pojede normálně a že bude moc lakýrník začít pracovat na nedostatcích co auto má a poté bych se ho snad mohl dočkat v plné paráde a snad i bude končeně jezdit pokud se zjistí že výmena rozvodů nepomuže tak asi mužu schánet jiný motor. Citovat
Michael205 Odesláno 5. listopad 2014 Autor Odesláno 5. listopad 2014 Tak po dvoumesíčním utrpením už mám auto pojízdné a v čem to bylo v čerpadle nedávalo dostatečnej tlak, ale mezítím se kvulí tomu sundala hlava atd., ale jedno pozitivum to má je to prý v dobrým stavu ten motor. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. listopad 2014 Odesláno 5. listopad 2014 Vysokotlaké čerpadlo, že? Na kolik tě vyšlo jiné? Citovat
Michael205 Odesláno 6. listopad 2014 Autor Odesláno 6. listopad 2014 Jen tam na nem vymenily regurátor dávalo menší tlak, jiný tam snad nedávali jinak mužu ti říct že po seřízení ventylu to je luxusní zvuk Citovat
MilanF1 Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 Vyměnili regulátor ... to myslíš DRV ventil? Neříkal jsem ti náhodou někdy, že by problémy mohl dělat on? Citovat
Michael205 Odesláno 8. listopad 2014 Autor Odesláno 8. listopad 2014 No jo tak jako jsem si to nepamatoval, ale aspon vím že ted se hodne dlouhou dobu nic dít nebude. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Hlavně, že se to vyřešilo, ať slouží k plné spokojenosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.