Stavros Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Čauky, vím, že se to tady probíralo v různých vláknech, ale protože mé dotazy se týkají všeho možného, tak tvořím nové. 1.malý LCD display:rozeznám na první pohled malý LCD a malý monochromatický?Popřípadě jaké je označení pro male LCD? (jedu do Polska,tak kdyby náhodou) 2.Virtuální MP3 changer místo CD changeru: Jaký doporučujete, a zda se dá připojit na konektor v schránce nad zadním kolem strana řidiče(zřejmě konektor na CD changer:myslim). 3.samolepka klubu:nápad kam ji nalepit popř. foto. Jinak jsem narazil na francouzkém foru na zajímavý odkaz(od člena \"chance2020\"). http://www.peugeotforums.com/forums/audio-sound-multimedia-8/407-android-tablet-multimedia-install-20081/ Jako softaka mě to zaujalo a možná se do toho pustím. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Ten tablet jsem si chtel taky dat protože nemam navigaci original zabudovanou jen radio original s displayem kvuli navigace a televize jsem to chtel překopat ale musel bych nějak předělat cely středovy panel posunout vše níže protože ten display vypada divně jak je dodělany nad ventilací tak jsem se nato vyprd Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Stavros -když tam jedeš-mohl by ses mi na něco mrknout a kam přesně jedeš Citovat
Lukas.407 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 ta predelavka ktera ma ten malej displej misto popelniku, vypada asi nejlip co jsem zatim vydel, ale stejne nejsem priznivcem takovychto veci... Citovat
Stavros Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Jedu do Kurniki je to kousek před Bialso Bialou. Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 a mohl by ses mi tedy na něco mrknot? Citovat
Stavros Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Není problém.Pojdu asi ve středu dopoledne. Citovat
slajfo Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 3.samolepka klubu:nápad kam ji nalepit popř. U mňa zatiaľ vyhráva moznosť predných dverí, drahá poradila Citovat
chuck11 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Není problém.Pojdu asi ve středu dopoledne. Volal jsem ti bohužel hlasová schránka takže SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.