Péťa Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Právě jsem se vrátil z myčky (na foto je tma) Za 120,--Kč jsem absolvoval ruční oplach WAPkou (od obsluhy myčky), pak maník vzal spray Ma-Fra (nevím jaký) a houbičku, nastříkal kola a všechna "kritická" místa a ty pak ručně omyl. Poté klasický program v myčce (tlaková voda, aktivní pěna, mytí kol, oplach, vosk, supervosk a sušení - snad jsem na nic nezapomněl). Na závěr vzal tu zázračnou švédskou utěrku a omyl skla pod stěrači, zrcátka a nejrůznější zákoutí (okolo TZ apod). Citovat
Vertex Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Dovol, abych Ti pogratuloval. To jsi to měl ještě docela levný, ale zaměstnavatel toho maníka mu bude muset těžce zacvakat hodinovou mzdu ve velmi stížených podmínkách, protože těch vrstev prachu a podobnejch nečistot bylo určitě spousty :D:D:D Citovat
Trundik Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 a já si rejpnu ještě jednou TO JE DOST, ŽES TO UMYL!!!:super Citovat
Vvitty Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 gratuluji me se meje auto samo pri destivych vecerech, viz http://www.peugeot-club.com/topic/9197-moje-auti-se-uz-meje-a-lesti-samo/ Citovat
Péťa Odesláno 28. září 2005 Autor Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: Vvitty a ostatní gratuluji Děkuji... Původně zaslal: Vvitty me se meje auto samo pri destivych vecerech, Před čistým autem dávám přednost garáži Citovat
mk405 Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 stejně není nad to svého plechového miláčka pěkně vlastnoručně podrbat houbou, to si pak chrochtá blahem :aut Citovat
Crack Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: mk405 stejně není nad to svého plechového miláčka pěkně vlastnoručně podrbat houbou, to si pak chrochtá blahem :aut moje řeč Citovat
Crack Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: lampa jak muze lev chrochtat ? ropáčtí lvi přece chrochtaj:P Citovat
mk405 Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: lampa jak muze lev chrochtat ? Lev samozdřejmě nechrochá , ale výraz \"chrochtat blahem\" je dost používané slovní spojení Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Peta: A ejhle, on je to přeci jenom pežot. Já už málem nemohl poznat :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.