closen Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 Ahoj, mám 807, 2.2 hdi rv 2003, přestali mi jít ostřikovače a klakson, nevíte kde by mohla být chyba? Díky za rady Citovat
closen Odesláno 18. květen 2014 Autor Odesláno 18. květen 2014 nenašel jsem vadnou pojistku klakson už jde Citovat
JaRoY Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 tak uz iba vodu doliat do ostrekovacov a pojdu aj tie. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 čerpadýlko je slyšet že točí?? Pak jedině jej vyzkoušet napřímo na aku zda je funkční . Mne u 406 občas zlobil konektor jednou to šlo podruhé ne , musel jsem vyčistit konektor a mám klid delší dobu. Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 čerpadýlko je slyšet, že jede. zkusím sundat a pročistit Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 A neteče to někde bokem? třeba vypadlá hadička Citovat
Wensdy Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Taky mi vrčelo ale nestříkalo. Zadní okno ti stříká? Bejvá problém s tím válečkem co je na výstupu čerpadýlka co přepouští vodu buď na předek a nebo na zadek. Jednou jsem to čistil, byl zaseklej a nestříkalo mi to dozádu. Když mi to udělalo podruhý a rozebral jsem to radši jsem koupil nový čerpadlo. Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 nejde ani předek, ani zadek. ale našel jsem na zadním přetrženou hadičku ve sloupku Citovat
adraj Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 jen se zeptám,ať nedávám další vlákno. Klakson mi taky nešel,přepálila se mi pojistka,když jsem intenzivně troubil na krávu co do mě couvala. Po výměně to troubí nějak divně,než předtím,takový chraplavý zvuk. Ostřikovače mi nejdou vůbec. Kde máte pojistku? Může být u Lancie,Citroenu,Peugeotu a Fiatu jinde?Hledal jsem podle manuálu a co by měla být pojistka,tak ta je v pořádku. Pak už by zbývala varianta,že aby to fungovalo,tak tam asi něco chybý. Díky Citovat
closen Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 já měl u klaksonu upadlý kablík. ale ty ostřikovače zatím nic Citovat
HonzaZ Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Tak jedině rozpojit někde nejblíže motorku hadičku a vyzkoušet, zda stříká a pak se uvidí co dál. V žádném případě ale ne hned u motorku, kapalina by vytekla. Citovat
Návštěvník Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Měnil jsem motorek ostřikovačů taky už. Točil se, ale nestříkal na přední, ani zadní sklo. Stál kolem 500,-. Výměna jednoduchá. Sundat pravý kolo, plastový nadkolí a dva šroubky co držeji nádobku. Motorek je tam jen nasunutej do těsnícího kroužku v nádobce. Citovat
adraj Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 omlouvám se,zapoměl jsem napsat,že mi nefungují ostřikovače světel:mad:. Vše ostatní ano. Nádobku dolívám vždy plnou. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Ostřikovače světel jejen žrout kapaliny Citovat
adraj Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 tak sem prolezl pojistky a všechny jsou dobré. Nikde žádná vyndaná kvůli ostřikovačům. Že to je žrout kapaliny vím,ale mám rád,když věci fungují,jak mají. Začínám mít obavu,jestli bývalý majitel mechanik na něco nezapoměl? Citovat
Návštěvník Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 No ostřikovače světel se dají aktivovat/deaktivovat diagnostikou. Mám je taky deaktivovaný. Citovat
adraj Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 jo díky. Až někoho potkám s dia,tak vyzkouším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.