Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

čerpadýlko je slyšet že točí?? Pak jedině jej vyzkoušet napřímo na aku zda je funkční . Mne u 406 občas zlobil konektor jednou to šlo podruhé ne , musel jsem vyčistit konektor a mám klid delší dobu.

Odesláno

Taky mi vrčelo ale nestříkalo. Zadní okno ti stříká? Bejvá problém s tím válečkem co je na výstupu čerpadýlka co přepouští vodu buď na předek a nebo na zadek. Jednou jsem to čistil, byl zaseklej a nestříkalo mi to dozádu. Když mi to udělalo podruhý a rozebral jsem to radši jsem koupil nový čerpadlo.

Odesláno

jen se zeptám,ať nedávám další vlákno.

Klakson mi taky nešel,přepálila se mi pojistka,když jsem intenzivně troubil na krávu co do mě couvala. Po výměně to troubí nějak divně,než předtím,takový chraplavý zvuk.

Ostřikovače mi nejdou vůbec. Kde máte pojistku? Může být u Lancie,Citroenu,Peugeotu a Fiatu jinde?Hledal jsem podle manuálu a co by měla být pojistka,tak ta je v pořádku. Pak už by zbývala varianta,že aby to fungovalo,tak tam asi něco chybý.

Díky

Odesláno

Tak jedině rozpojit někde nejblíže motorku hadičku a vyzkoušet, zda stříká a pak se uvidí co dál. V žádném případě ale ne hned u motorku, kapalina by vytekla.

Odesláno

Měnil jsem motorek ostřikovačů taky už. Točil se, ale nestříkal na přední, ani zadní sklo. Stál kolem 500,-. Výměna jednoduchá. Sundat pravý kolo, plastový nadkolí a dva šroubky co držeji nádobku. Motorek je tam jen nasunutej do těsnícího kroužku v nádobce.

Odesláno

tak sem prolezl pojistky a všechny jsou dobré. Nikde žádná vyndaná kvůli ostřikovačům.

Že to je žrout kapaliny vím,ale mám rád,když věci fungují,jak mají.

Začínám mít obavu,jestli bývalý majitel mechanik na něco nezapoměl?

Odesláno

No ostřikovače světel se dají aktivovat/deaktivovat diagnostikou. Mám je taky deaktivovaný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...