Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Ešte jedna otázka ... Mám teraz dobrého kamaráta v Číne, je tam od dnes a je tam ne nejakom veľtrhu ... Mám teda možnosť, že by mi z Číny priniesol tel Xiamo mi3 - jeho plná cena tam je 195 Eur ... Išli by ste do toho ? Recenzie sú veľmi kladné, no stále to zvažujem. Samozrejme rátam s tým, že to je v podstate bez záruky ... Ale za tie parametre je tá cena aj tak lákavá. Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Ano, nicméně pouze v případě, že bych měl 100% jistotu, že je to originál. 90% toho co se prodává originál není a to je průšvih. Řešil jsem to poměrně nedávno, nakonec zvítězilo jiné řešení... ale origo určitě. Citovat
kovy_s Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Jak píše koblih... Originály jsou fakt kvalitní... Kamarád má o jednu sérii horší a je to fakt nádhera... Ten android je nádherně propracovanej... Jediný co , tak , že při hraní her , ten mobil docela pálil... A dej si opravdu pozor na ty kopie... Vypadaj fakt stejně , ale o dost se to liší výkonem... Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 No výkon je asi to poslední co by mě trápilo problémy těch kopíí jsou \"drobnosti\" jako padající WIFI, záseky, restarty ... Já prostě potřebuju telefon zapnout a až koupím jinej tak ho zase vyhnu, mezi tím musí chodit bez restartů ... což po přechodu na Tmobile, už bohuže nejde Citovat
kovy_s Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 ještě si zapomněl na kvalitu displeje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.