Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tu sa to asi prezentovat nemoze, tak skusime FB? Skus si dat Maros Admiral Hutta :)

asi som to omylom zrusil cez mobil, tak mi prosimta posli zadost este raz... :)

[upravil dne 25/6/14 20:49 od foxo]

Odesláno

zdar, toto robi aj na 206 mojej mladej, tak dlho som zdrbaval technika v servise peugeot az mi vyklopil cim to je, udajne je to sposobene umiestnenim cidla teploty vzduchu. ze je umiestnene zle od vyroby a zle meria teplotu. ze maju na to nejaky postup upravy jeho pozicie a ze to stoji okolo 200 eur tusim ak sa dobre pamatam, bolo to tak rok dozadu.... ze motor sa na volnobeh sam podtaca lebo zle meria teplotu vzduchu, na nasej 206tke to dokonca sposobuje skapinanie motora ked je nastartovany za studena v lete.

Odesláno

fuha...tak to si ma teda velmi nepotesil :bojim a to mi vie upravit aj niekde normalne v servise alebo musim ist do origo peugeot? ... Ale ta cena...to si asi radsej vybavim inak..

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nikto iný neriešil takýto problém?? Lebo ak by to bolo tak, ako sa píše vyššie, tak predpokladám, že by takýto problém malo veľa ľudí a bolo by už nejaké riešenie známe ... Má niekto nejaký nápad ešte čo, kde prezrieť, príp. vymeniť?

• O 1 rok později...
Odesláno

Mám úplne rovnaký problém na P307cc 2.0 16V. Podarilo sa vám to nejako vyriešiť? Vyhodili ma s EK ani sa nepokúšal podržať otáčky a plynovým pedálom len s poznámkou "Francúzi" povedal že si to mám dať opraviť. Podľa toho čo tu čítam je to úplne normálne. Zohriaty motor ukazoval na diagnostike 697-702 otáčok. 700 bol spodný limit pod ktorý vraj nesmú otáčky padnúť.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...