Lulairin Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Zdravíčko pánové, dneska jsem objevila hlášení v deníku výstrah. Poradí někdo, co mi tím chce ten železný oř naznačit? Jo a ještě jedna věc, občas mi otáčky vyskočí na 1100 a samy nespadnou i když je auto v neutrálu. To se stává ale i za jízdy. Díky předem. Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Chyba bude jinde než se zdá, ale bez diagnostiky těžko říct. Bude se to muset načíst. Pokud jezdíš někdy směr Milevsko tak to můžeme připojit. Citovat
ferinko2 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 1.Ako píše koblih69 2.Vyzerá to na EGR Citovat
Lulairin Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 Chyba bude jinde než se zdá, ale bez diagnostiky těžko říct. Bude se to muset načíst. Pokud jezdíš někdy směr Milevsko tak to můžeme připojit. Milevsko mám poněkud z ruky, ale dík za nabídku. Mám tu známého s diagnostikou, tak to nechám napíchnout. Proč myslíš, že chyba bude někde jinde? Citovat
Lulairin Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 1.Ako píše koblih69 2.Vyzerá to na EGR Co je EGR? Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Ventil recirkulace výfukových plynů - aby byly nižší emise tak to část plynů z výfuku pošle do sání a znovu spálí. Logicky se pak zanáší sazemi. Často stačí jen ho vyčistit. Citovat
ferinko2 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Milevsko mám poněkud z ruky, ale dík za nabídku. Mám tu známého s diagnostikou, tak to nechám napíchnout. [/rquote] No najlepšie bude ak si to necháš napichnúť... Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Diag by měla být Peugeot, takže pokud známý má PP200 pak ať ti načte chyby a ty je sem napiš (včetně jejich kódů) Milevsko, pokud koukám dobře do Google, je 43 km To máš stejně jako já do práce. Citovat
Lulairin Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 Milevsko mám poněkud z ruky, ale dík za nabídku. Mám tu známého s diagnostikou, tak to nechám napíchnout. No najlepšie bude ak si to necháš napichnúť... No, určitě je dobrý nápad si to nechat napíchnout, ale ráda si ledacos udělám sama v domácích podmínkách Citovat
Lulairin Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 Diag by měla být Peugeot, takže pokud známý má PP200 pak ať ti načte chyby a ty je sem napiš (včetně jejich kódů) Milevsko, pokud koukám dobře do Google, je 43 km To máš stejně jako já do práce. Aha, tak to nevím jestli to má od Peugeotu. A 43 + 3 je na napíchnutí prostě trochu z ruky. Alespoň pro mně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.