Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko pánové, dneska jsem objevila hlášení v deníku výstrah. Poradí někdo, co mi tím chce ten železný oř naznačit? Jo a ještě jedna věc, občas mi otáčky vyskočí na 1100 a samy nespadnou i když je auto v neutrálu. To se stává ale i za jízdy. Díky předem. :)

Odesláno
Chyba bude jinde než se zdá, ale bez diagnostiky těžko říct. Bude se to muset načíst. Pokud jezdíš někdy směr Milevsko tak to můžeme připojit.

Milevsko mám poněkud z ruky, ale dík za nabídku. Mám tu známého s diagnostikou, tak to nechám napíchnout. Proč myslíš, že chyba bude někde jinde?

Odesláno

Ventil recirkulace výfukových plynů - aby byly nižší emise tak to část plynů z výfuku pošle do sání a znovu spálí. Logicky se pak zanáší sazemi. Často stačí jen ho vyčistit.

Odesláno

Milevsko mám poněkud z ruky, ale dík za nabídku. Mám tu známého s diagnostikou, tak to nechám napíchnout. [/rquote]

No najlepšie bude ak si to necháš napichnúť...:aut

Odesláno

Diag by měla být Peugeot, takže pokud známý má PP200 pak ať ti načte chyby a ty je sem napiš (včetně jejich kódů)

Milevsko, pokud koukám dobře do Google, je 43 km :D To máš stejně jako já do práce.

Odesláno

Milevsko mám poněkud z ruky, ale dík za nabídku. Mám tu známého s diagnostikou, tak to nechám napíchnout.

No najlepšie bude ak si to necháš napichnúť...:aut

No, určitě je dobrý nápad si to nechat napíchnout, ale ráda si ledacos udělám sama v domácích podmínkách :aut

Odesláno
Diag by měla být Peugeot, takže pokud známý má PP200 pak ať ti načte chyby a ty je sem napiš (včetně jejich kódů)

Milevsko, pokud koukám dobře do Google, je 43 km :D To máš stejně jako já do práce.

Aha, tak to nevím jestli to má od Peugeotu. A 43 + 3 je na napíchnutí prostě trochu z ruky. Alespoň pro mně ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...