Budhas Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Zdravím, potřebuju radu pro kolegu, na Jumperu jsou přední mlhovky, jsou zapojený, a dráty vedou do svazku. Ale na palubovce prostě není vypínač... Po rozebrání palubovky tam kde je vypínač na zadní mlhovku nebyl nalezenej žádnej volnej konektor, nebo tak něco... teď je otázka, jestli nejsou branný jako přídavná dálková jak už jsem to zažil u 106ky...Proto chci vědět jak to tady je, protože ani s dálkovýma to prostě nesvítí. Takže prosím o radu co to je a popřípadě kde máme hledat konektor, nebo aspoň pojistku... Díky za všechny názory a rady. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 boxer, to je krasny a co treba modelovy rok co kdyz to ma pres CAN zbernici a ovlada se na pacce se svetly ?? pak nezbyde nez diagnostika (vypinac muze zustat puvodni) [upravil dne 12/5/14 18:19 od Havlicek.Lukas] Citovat
Budhas Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 Psal jsem Jumper, to by mělo bejt stejný. A vypínač tam žádnej není, vypínač na zadní mlhovky je na středovým panelu. R.V. je to 2003 a 2.0 HDi. Citovat
Budhas Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 Tak bohužel, ten vypínač tam na palubce prostě není a konektor k nenalezení... Nějaký další nápad? peterts ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 na prase, rele kus kabelu vypinac z mototechny a hlavne zapojit dle predpisu Citovat
Budhas Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 No to je a poslední možnost.... já kdyby někdo nevěděl proč to tak je... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 protoze svazek do kabiny s rednima mlhama muze bejt pro fabriku mnohem drazsi nebo bylo vyrobeno v patek a francoz uz mel v sobe 2 lahve dobreho vina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.