Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Repase zadní nápravy - vlastní silou.

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mam dotaz na ty co si dělali sami zadní nápravu nebo tomu rozumí co a jak.Konkretně mam 206 hdi a asi bych zkusil si to udělat sám,vybavený jsem,jen jsem to ještě nedělal.

Prvně se zeptam zda stačí tato sada http://www.auto-francie.cz/zbozi/4402/-SADA-PRO-NAPRAVU-SE-STREDOVYM-STABILIZATOREM-206-.htm a nebudu muset dál nic zařizovat.Čep půjde do nápravnice a ložiska nalisuju do ramene,namažu a složim?Teď mam v rameni silonový pouzdro,což je asi nějaký paskvil ne?

Děkuju moc za radu a pomoc :)

Odesláno

Já si sám repasoval na 306. Nebyla nijak dobitá, takže se vložkovat nemuselo, ale to zjistíš až to rozebereš... Jestli máš autogen nebo lis na vytažení a navrácení těch čepů, tak by to neměl být problém. Nejhorší bylo vytáhnout ty vyrezlý ložiska z nápravnice, ale u 206 to bude v klidu, jestli je to má v rameni.:)

Odesláno

To by snad neměl být problém.Ale nakonec zjišťeno že se musí vyfrézovat a udělat pouzrdo do ramene jelikož je vybroušený,tak jsem to pro dnešek dal odborníkovy.Až budu dělat 306 tak tam to zřejmě zkusim udělat:) pokud nebudou zase v řiti :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...