MotoMoto Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Ještě by jsi 10,- Kč ušetřil. A to se vyplatí. Citovat
FrantaCV Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 FrantaCV: tak když jsem se teď díval na Youtube tak to bude určitě univerzálnější, nehledě na to že mám ještě jeden hadr 120GB kde jsem měl systém, takže bych pomocí tohoto mohl v pohodě používat oba disky, vždycky bych si připojil jen ten co bych chtěl. Ještě se zeptám, je lepší ten hadr dát do nějakýho obalu, když jej teda nebudu mít v tom boxu ale jen tak volně, ať se mu zbytečně nic nestane. [upravil dne 7/5/14 21:03 od Šalda] Sorry za zpoždění - byl jsem mimo. Obal je sice jistější, ale jen jako mechanická ochrana, to bych taky neřešil. Jen si dej pozor abys nepoložil disk na kovovou podložku (zkrat je svinstvo). Na rozdíl např. od pamětí jsou tady všechny vstupy chráněné proti statice, takže i když se chytneš elektroniky holou rukou nic se netane. Citovat
Šalda Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 Tak jsem právě projel Crystal diskem disk který mám v počítači 40GB a jeden ten disk z toho vyhořelýho mýho počítače 120GB a u obou mě to píše stav dobrý a teplota 33C, nevím zda je to dobrý nebo špatný. A ten druhý 500GB sem nemohl připojit protože má Sata připojení a to základovka v počítači nemá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.