Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pořídil jsem si 407 SW 2.0HDi a má repasované turbo. Z hadic co vedou k sání vzduchu začal stříkat olej. Nevíte někdo co to může způsobit nebo jak se tam dostal... Cca co vyměnit a kolit to bude stát. Děkuji

Odesláno

Dnes to vyfotím až se dostanu z práce. Spíš z vrchní hadice odkapává olej na tu spodní... Po cca 30 km to jsou tak dvě kapky oleje na spodní hadici...

Odesláno

Rozober,povytieraj zvnútra a počkaj čo to bude robiť ďalej,troška oleja v saní za turbom je normálne.Je to z mazania turba.

Odesláno

Takže dnes jsem to dal do servisu a uvidím co mi zdělí čím to bylo a jestli je to normální. Nejlepší by bylo kdyby to byla hadice která jde akorád stáhnout .)

Odesláno

Je to pár kapek.. na to že z toho nemá unikat nic tak se to určitě bude zhoršovat... Teď spíš jezdím max. do 2.5 tis. otáček takže turbo ani nespíná tak to tak vychází...

[upravil dne 15/5/14 09:25 od Mr.DAT]

Odesláno
Je to pár kapek.. na to že z toho nemá unikat nic tak se to určitě bude zhoršovat... Teď spíš jezdím max. do 2.5 tis. otáček takže turbo ani nespíná tak to tak vychází...

[upravil dne 15/5/14 09:25 od Mr.DAT]

Nespina???

Odesláno

Každé turbo propouští olej, nevác jsi nenapsal zda jste dokonale vyčistili hadice při výměně. To že \"turbo nespíná\" má jiný důvod a ten bez diag nezjistíš. Kontrolka motoru svítí?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...