myšut Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 velice povedená práce . Jen mě trochu mě překvapilo ,že to provádíš u tak relativně ,, mladého ,, auta . Já měl prakticky to samý v bledě modrým .sice jsem do toho nešel tak radikálně ,ale ve 2/3 se to shoduje s foto . Pokud s tím chci jezdit , opravím si to sám ,jak to prezentuješ . Dneska - v zimě , se svým tahám auta z příkop,v kopcích ,i mnohem těžší ,větší ...a jde to.,když se chce . 306 mě kdysi dorazila na fouklým těsnění a co jsem tam prohrál s časem ,tak pravý vrch blatníku,kde je uložení tlumiče.Tam mi vyhnila svině a pod nádobkou serva .Vzhledem v ranci km to nemělo už význam .... takže klobouk dolů Citovat
nawry Odesláno 10. duben 2015 Autor Odesláno 10. duben 2015 StipTo: ne ne kdepak to je moje druhá 306 jen sem si zkoušel jak tam budou vypadat a jestli to nebude nikde drhnout mytuš: díky za pochvalu snažím se si jí postavit podle sebe vím že někomu se to sem tam líbit nemusí a já to beru každýmu se líbí něco jinýho a každej by si to udělal trochu jinak, ale je taky hromada lidí který by si na to ani netroufla Citovat
nawry Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 tak se zase udělalo trochu pěkně tak sem něco udělal na svojí 306ce jinak už tam jsou aí sedačky a dveře ale to ještě nemám vyfocený tak snad zítra Citovat
nawry Odesláno 18. červenec 2015 Autor Odesláno 18. červenec 2015 Tak už se to pomaly blíží ke konci ještě nalepit skla usadit motor kapota blatníky nárazník a mužu vyjet Motor je ted ještě v dílně po přebrusu hlavy ventilů repas čerpadla nový vstřiky a všech těsnění a gufer tak snad to pojede dobře Citovat
John Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 Pěkná práce...jsem zvědavej na konečný výsledek... Citovat
Háček Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 vypadá to už teď pěkně jen tak dál Citovat
nawry Odesláno 18. červenec 2015 Autor Odesláno 18. červenec 2015 díky tenhle tejden už konečně bude svadba a auto dostane srdce srdce je po rozvodech nová spojka repas čerpadlo vstřiky všechny nový těsnění nová vana těsnění pod hlavou zabroušený ventily všchny gufera tak snad pojede tak jak má Citovat
nawry Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 Tak a už je po rekonstrukci skoro dva roky v dílně ale dílo se podařilo, ted už jenom jezdit a leštit :D Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2015 Odesláno 26. srpen 2015 ty cervene svetla jsou silenost jinac vypada pekne aspon ze predu Citovat
nawry Odesláno 26. srpen 2015 Autor Odesláno 26. srpen 2015 chápu ale takhe se mi prostě líbí děkuju a takhe vypadá zezadu Citovat
Honza1977 Odesláno 27. srpen 2015 Odesláno 27. srpen 2015 Skvělá práce gratuluju a ať se s ním pěkně jezdí. Tak, a teď se koukej pustit do te Le Mans! Citovat
kovy_s Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Máš to hodně pěkný ! Kdy dáme sraz v Jihlavě ? Citovat
nawry Odesláno 31. srpen 2015 Autor Odesláno 31. srpen 2015 Dekuji sem rad ze se vam to libi, honzo le man se taky docka ale musi pockat nejsou finance chtelo by to sponzora kovy nekdy muzem dat ale ten lak jeste neni stoprocentni takze jeste pujde na finalni lesteni tak az potom premejslel se o te rasne ale nevim jestli na to bude cas a penize Citovat
kovy_s Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Tak to zkuš dojet do tý Řásný , tam to bude fajne :-) Jinak někdy můžem dát spicha na OMW na březinkách spolu s cechicem , radynem , a márou205 Citovat
nawry Odesláno 31. srpen 2015 Autor Odesláno 31. srpen 2015 Bydlim kousek od tam tud a na omw sem docela casto Citovat
nawry Odesláno 31. srpen 2015 Autor Odesláno 31. srpen 2015 A pride nekomu ze je to slepenec stibto Citovat
cechic Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 občas tě potkám ve městě, ale jsem teď nenápadnej jak důchodce v kauflandu někdy domluvíme pokec Citovat
kovy_s Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 no jo obouchaný 406 v kombajnu si nikdo nevšímá :-) Citovat
Honza1977 Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 Joo..sponzora, to chce každý auto..i moje. Ale ta Le Mans....to je prostě bomba. Na tom prostě MUSÍŠ začít dělat. S těma rukama co máš..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.