Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau mám 4 léta starou televizi - samsung LE37B652T4W a dával jsem si do ní nejnovější software.

ale když do ní pichnu flash disk se záznamem z kamery (dvd formát 16:9) tak mi to jede obraz ale ve starém formátu 4:3.

a se starým softwarem mi to vše jelo ok.

nemá se někde v televizi to usb nastavovat (nic jsem v ní ale nenašel)?

dík

Odesláno

jo a moja televize je LCD. a zkoušel jsem to na další TV co máme v bytě LED a tam to jede v pohodě v 16:9 jak je video.

je to volaké čudné.Asi jsem neměl dávat nový software do ní.ach jo.

Odesláno

to jsem tak zkoušel.

já tam mám - velikost obrazu : přizpůsobit (obraz je stále smrský do 4:3

původní (obraz se smrskne do menšího čtverečku.

tak furt nic

Odesláno

Jakej firmware jsi tam nahrál? 3001.1 nebo 3000.2?

Zkusil bych to flashnout druhou, byť starší verzí. :myslim

[upravil dne 27/4/14 19:00 od Dave_k]

Odesláno

mám tam 3001.1

Nejlepší by byl ten firmware ten původní ale kde ho vzít,už asi nikde.

nebo v krajním případě napsat do Samsungu jestli nebudou o něčem vědět.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tady jsem to napsal podrobněji

Ahoj,prosím o radu mám problém s televizí a firmware.

LCD Samsung LE37B652T4WXXH (stáří nějak 5 let).

Tento typ mám nalepen na televizi na 2 štítcích.

Ale když najedu v menu televize na podpora-kontaktovat společnost Samsung-Informace o produktu = tak tam je napsáno,že kód modelu : ! LE37B650 !

(v menu podpory napsáno LE37B650 bylo když byl nainstalován ještě původní starý firmware jeho číslo jsem si ho ale bohužel už nezapsal)

PROBLÉM: Když připojím flashku k televizi tak všechny soubory videa(klasické z DVD Video TS) ,fotky se mi na obrazovce ukáží v rozměru 4:3,přitom je to vyfoceno a kamerováno 16:9.

dříve na starý firmware jelo vše ok normálně 16:9.A když při spuštěném videu dám zmáčknu na nástroje-velikost obrazu-přizpůsobit (video jede v 4:3),původní (video je v malém rámečku uprostřed obrazovky).

flasku jsem dával i do jinačích televizí co máme v domě LED a tam to jelo vše OK v 16:9.

televizi používám k satelitnímu setoboxu obraz jede ok 16:9,zkoušel jsem to připojit i k pozemnímu vysílání a tam je obraz taky ok 16:9.

firmware jsem zkoušel i stáhnout z pozemáku,ale napsalo mi to že žádný nový software není k dispozici.

výstup HDMI na blu-ray přehrávač je taky ok video jede v 16:9.

TEN SOFTWARE ROZHODIL NĚJAK USB V TELEVIZI rozměry 16:9 na 4:3.

Dával jsem si tam flashkou USB ze stránek Samsung nejnovější verzi firmware T-CHL7DEUC-3001.1 na oba typy jak: LE37B652T4W..., tak i na LE37B650

A v televizi žádné tovární nastavení v menu není,že bych to třeba vyresetoval.

! TADY TYTO PROBLÉMY UDĚLAL TEN NOVÝ FIRMWARE,JÁ VŮL ŽE JSEM HO TAM DÁVAL,MĚL JSEM TAM NECHAT TEN STARÝ DOBRÝ !

nedal by se ten starý firmware někde sehnat na netu?pochybuji že by ho u Samsungu ještě někde měli,zatím jsem s nimi nekomunikoval.

dík za rady jestli nějaké přijdou.

Odesláno

Verzi 2005 najdeš třeba tady: http://www.ulozto.cz/xARM673/t-chl7deuc-2005-0-exe?_fid=44r0

postup pak jak radí AnotherOne

Pokud si chceš počíst, tak můžeš ještě tady v češtině http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/20036-SAMSUNG-LE40B650-nastaveni-zkusenosti - věnovali se tam úpravám firmwaru atd. Tam ti poradí nejlíp.

Budiž to pro tebe ponaučením pro příště, že do toho, co funguje, se nehrabe ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...