Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když máme krásný banner, nevymyslíš Luky nějaký plakát, dejme tomu jakoby na A4?

Prostě takové lákadlo, které by mohlo někde kolovat ... pokud už jsi něco takového na FB nevypustil...

Odesláno

na FB putuje akce, každý týden se sraz připomíná ať představením předváděčky nebo doporučením akce na jaro, mezitím se v týdnu připomínají minisrazy na víkend atd.. takže na FB to běží na 99% :)

Odesláno

no na FB propagace z jednoho obrázků nefunguje... :)

Pokud by to bylo kam dát jinám, tak nemám problém něco nakreslit

Odesláno

Já marketing neumím, takže nevím, kde by se to dalo použít. Já jsem stará škola, mě na první pohled zaujme plakát a pokud je tam něco, co se mi líbí, chci vědět více.

Pro mě je článek na hlavní straně moc dlouhý, moc podrobný a na první pohled není poznat, co mě na srazu čeká, o čem to vůbec je.

Tam by to šlo jistě použít, někam hned nahoru. Ale další využití, krom tištěných materiálů, neznám :( Ale třeba na Kudy z Nudy bych to mohl vyvěsit ...

Odesláno

OK, tak já to zkusím příští týden nakreslít, tenhle to nedávám :( zítra musím pro paletu manuálů :aut

Odesláno

V pohodě. Já jenom, že to byl nápad, ale musí mít uplatnění, jinak to nemá smysl. :papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...