Guest Chozeluizskuner Odesláno 30. červen 2014 Odesláno 30. červen 2014 řekl bych, že to bylo myšlený takto: Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. červen 2014 Odesláno 30. červen 2014 vítek111: když jdeš kolem auta tak jeho levá strana nepasuje. Zaujala mě ta velká mezera mezi nárazníkem a blatníkem a protože jsem zvědavý, zeptal jsem se kluka, který nás měl v 5008. A říkal toto. Řekl bych, že nekecal. Na tom autě je to opravdu znát. Citovat
barenst Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 naraznik a blatnik vepredu ? ono to ma vepredu blatnik ? Citovat
Pacho69 Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Ano, bylo to myšleno jako toto aktuální vlákno. Prostě jsme tu kdysi řešili, jestli předváděčku jo nebo ne. Když si přečteš, jak se jezdí s předváděčkou, myslím, odpověď je jasná. A nejde jen o Emotion day, netřeba si dělat iluze, že mimo předváděčku se s autem zachází líp. Prodejce z toho potom udělá voňavku, nasadí skvělou cenu a pak se mu to vrátí na servisu Citovat
odee Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 RCZ vepředu nemá žádnou mezeru mezi blatníkem a nárazníkem, jelikož ten blatník je kapota-proto ta větší mezera, než na jiných místech. Taky jsme to se Šaldou zkoumali;) Citovat
vitek111 Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Honza z Nera: 1) ja na novinarskem dni v moste byl a ani jednomu ze tri RCZR ani 208 se nic nestalo 2) cervene RCZ-R co bylo na peugeot emotion day ma SPZ 3AV 6502... to co bylo v moste melo 3AV 6503 a to auto nema najeto 12tis jaks psal, ale skoro uz 17 a v 15 se menili desticky a koutouce se sjeli na stroji co vim... jinak ta nejaka mezera bude zrejme kapota [Edited on 1/7/14 12:01 by vitek111] Citovat
Honza z Nera Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Aha. Tak to je zajímavé. Dík za info. Citovat
Lucasao Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Jen přidám takovou malinkou historku z jízd v Havířově. Jel jsem s 208GTi a předjel jsem frajera s blondýnou na místě spolujezdce v novém Superbu. Moc se mu asi nelíbilo, že ho předjela nějaká splašená francozská krabička a chtěl asi zamachrovat před blonckou tak na to šlápnul, že mi to nejspíš natře. To zase vyhecovalo mě, tak jsem na to šlápnul taky Superbák se mě držel max. 3 vteřiny, pak byl bez šance A pán z Peugeotu co jel se mnou se jen smál Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 Registrace je u nas možná uz nekolik let Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.