Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

vítek111: když jdeš kolem auta tak jeho levá strana nepasuje. Zaujala mě ta velká mezera mezi nárazníkem a blatníkem a protože jsem zvědavý, zeptal jsem se kluka, který nás měl v 5008. A říkal toto. Řekl bych, že nekecal. Na tom autě je to opravdu znát.

Odesláno

Ano, bylo to myšleno jako toto aktuální vlákno. Prostě jsme tu kdysi řešili, jestli předváděčku jo nebo ne. Když si přečteš, jak se jezdí s předváděčkou, myslím, odpověď je jasná. A nejde jen o Emotion day, netřeba si dělat iluze, že mimo předváděčku se s autem zachází líp. Prodejce z toho potom udělá voňavku, nasadí skvělou cenu a pak se mu to vrátí na servisu :P

Odesláno

RCZ vepředu nemá žádnou mezeru mezi blatníkem a nárazníkem, jelikož ten blatník je kapota-proto ta větší mezera, než na jiných místech. Taky jsme to se Šaldou zkoumali;)

Odesláno

Honza z Nera: 1) ja na novinarskem dni v moste byl a ani jednomu ze tri RCZR ani 208 se nic nestalo

2) cervene RCZ-R co bylo na peugeot emotion day ma SPZ 3AV 6502... to co bylo v moste melo 3AV 6503

a to auto nema najeto 12tis jaks psal, ale skoro uz 17 a v 15 se menili desticky a koutouce se sjeli na stroji co vim...

jinak ta nejaka mezera bude zrejme kapota

[Edited on 1/7/14 12:01 by vitek111]

Odesláno

Jen přidám takovou malinkou historku z jízd v Havířově. Jel jsem s 208GTi a předjel jsem frajera s blondýnou na místě spolujezdce v novém Superbu. Moc se mu asi nelíbilo, že ho předjela nějaká splašená francozská krabička a chtěl asi zamachrovat před blonckou tak na to šlápnul, že mi to nejspíš natře. To zase vyhecovalo mě, tak jsem na to šlápnul taky :roker Superbák se mě držel max. 3 vteřiny, pak byl bez šance :D A pán z Peugeotu co jel se mnou se jen smál :D

• O 9 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...