miro.ka Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 pozdravujem vsetkych peugeotakov vie mi tu niekto poradit? 1.) mam (alebo mal som) nastavene denne svietenie. tu ziarovku 5/21 po nastartovani sa mi automaticky rozsvietili... dnes uz nie. skusal som vymenit aj ziarovky, aj pozriet poistky, no nezda sa mi, ze by bolo nieco zle. to slabsie vlakno svieti,ale to 21 nie. - den pred tym som babral do radia - menil som ho. je mozne ,ze som nieco vyskratoval ? 2.) do radia idu 2 vsupy. na jednom mam parot a na to druhe by som chcel dat aux vstup. no po zapojeni mi to neide. je mozne,ze je ten druhy vstup do radia niekde v pc zakazany a treba ho len povolit ? nenasiel by sa tu niekto z Presova, Kosic co by mi na to vedel pozriet ? dakujem Citovat
Mojo2 Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 a nevypnul jsis denni sviceni pres palubni pc? Aux vstup bude nutno povolit pres diagnostiku Citovat
miro.ka Odesláno 22. duben 2014 Autor Odesláno 22. duben 2014 da sa to vypnut aj cez palubny pc ? hral som sa s pc,ale nepamatam,ze by som nieco vypinal.. dik za tip. skusim to pozriet Citovat
RichVa Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 da sa to vypnut aj cez palubny pc ? hral som sa s pc,ale nepamatam,ze by som nieco vypinal.. dik za tip. skusim to pozriet jj dá se to vypnout na té střední obrazovce. Diagnostikou se nastavuje, zda budou svítit hlavní světla včetně obrysovek, nasvícení budíků a ztlumení podsvícení obrazovek anebo jen žárovky pro denní svícení Citovat
miro.ka Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 ĎAKUJEM ano, bolo to v tom. uz svietim este to radio poriesit a som kludny Citovat
miro.ka Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 NAJDE SA NIEKTO KTO MI ZAPNE CEZ DIAGNOSTIKU DALSI VSTUP DO RADIA ? PRESOV, KOSICE. V SOBOTU POJDEM SMER ZILINA A V NEDELU SPAT. ...AK BY SA NASIEL NIEKTO... Citovat
HonzaZ Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Kolik máš na rádiu anténních vstupů? Pokud jeden, tak ti další AUX nepůjde nakonfigurovat. Citovat
miro.ka Odesláno 25. duben 2014 Autor Odesláno 25. duben 2014 su dve samozrejme... to som si pozrel. aj dalsi vsup tam je, len nieje povoleny v PC Citovat
pito.za Odesláno 26. duben 2014 Odesláno 26. duben 2014 Ak sa zastavis v ziline tak ti to zapnem. Citovat
miro.ka Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 super. 26 som bol v ziline, no az teraz citam tvoj odkaz :-/ neviem kedy najblizsie pojdem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.