Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jojo žiju, ale furt v robotě, auto je teď nepojizdny, nejspíš ložisko, proto jsem zadal ten dotaz....docela tlačí čas, tak jestli tady je někdo, kdo poradí, budu rád. Co ten kámoš v Orlickach, nemrknul by na to? Pošli SZ

Upraveno uživatelem dolphy68
Odesláno

Ten je spíš přes diagnostiku, s tím si hraje. Hele přejmenuj si vlákno. Nový člen už nejsi. :D Nejlépe na "Peugeot 607 2.2HDI" a třeba si to nech i přesunout do sekce Naše káry, kde jsou vlákna k autům a řeší se tam problémy nebo se chlubíme. ;)

A nechceš to dát do servisu? Co ta Lukavice? Servis Bosh.

• O 2 roky později...
Odesláno

Můžu poprosit admina o přesunutí tohoto vlákna do sekce Naše káry,popřípadě sloučit s mým vláknem Nový přírůstek do rodiny,které je v té sekci?Díky

• O 8 měsíců později...
Odesláno

zdravim poprosim o radu mam 607 benzi a poslednu dobu sa mi stavaze ked natankujem pol nadrze tak mi neskutocne smrdi benzin mal som to v dvoch servisich a na zavadu neprisli dnes som videl ze mam okolo viecka benzin tak by som este skusil to neako utesnit alebo zoznat nove dakujem za rady peter

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...