Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

podle mě, jedině shánět podle typu, ale odhaduju, že to nebude levná sranda. Osobně bych kopil jiný závěs z vrakáče bez papíru, přendal štítek a vesele jezdil...

Návštěvník
Odesláno

Čep by se asi koupit dal. Jen cena bude kolem 6 000,-. Je to na objednávku se 100% zálohovou platbou předem.

Guest servisman
Odesláno

Tak jsem koukal a podle SB je ten hák pokud se nepletu je pod číslem 9627CH a cena je 5070Kč :o:o

Odesláno
celej závěs od Brinku, montáž je tak na hodinu a máš pokoj. Koule tam drží na dvou šroubech, ne bajonet.

+ ještě demontáž totoho ale...

nicmémě to bude to nejrozumnější asik...

Odesláno

Jsem na tom obdobně, jen mám tažný na 2 šrouby a nějaká :bacha mi kouli před pár měsíci ukradla :nevim

Zkoušel jsem hledat náhradní po netu, ale zatím jsem neuspěl a měnit kvůli tomu celý tažný se mi moc nechce.

Odesláno

Mám tažný Galia ( Slováci ). Je na dva šrouby, cena nového současná je kolem 2600,- kč. ( např. Elsa group ) Tažný je navíc slušně pozinkovaný.

Galia nabízí náhradní kouli (nahradna_spojovacia_gula ) dle typu vozidla. Ovšem netuším za kolik a ani jestli pasuje, možná by s nimi byla dohoda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...