Radek Hurvajz Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Tam je jedinej plošný spoj v tom spinači, jsou k němu naletovaný ty mikrospinače, ale to musiš ten spinač jedině odspoda rozebrat, sundat předtím tlačítko. [upravil dne 21/4/14 15:08 od Radek Hurvajz] Citovat
lud3k Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 plosny spoj je teda u ridice? to jsem nerozdelaval ale myslite ze to muze mit vliv na spolujezdcovo okno? Citovat
ChouLu Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Hele pro tebe asi bude jednoduší sundat tapec u spolujezce, odpojit konektor od stahovačky a na tento konektor připojit 21W žárovku... a zkusit spínač.. při stahování i vytahování se musí žárovka rozsvicovat, pokud ne, tak je KO někde spínač jak píše Radek, pokud ano, tak je něco špatně se stahovačkou.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Samozřejmě že to má vliv na spolujezdcovo okno, jsou to přepinače a proud jde přes ně i ke spolujezdci Jak piše ChouLu tak jsem to dělal i já, jen nebyla 21W žárovka ale 55W H7:D [upravil dne 21/4/14 15:10 od Radek Hurvajz] Citovat
lud3k Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 spinac krasne cvaka ten si myslim ze bude o.k ale kazdopadne asi nejlepsi varianta bude tak jak pisete. ale rikam pri pokusu stahnout okynko jde slyset aj funguje..... a jak psal Mathush je zbytecne rozdelavat plosny spoj? Citovat
ChouLu Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Klidně můžeš i tu 55W žárovku... ono je to v podstatě jedno... pokud je opálenej spínač tak může cvakat ale nepřevede proud a nerozsvítí ti žárovku Citovat
lud3k Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 takze doporucujes rozdelat sundat tapec,odpojit od stahovacky a napojit tu zarovku? a spouset okno dolu nebo nahoru? Pokud bude tak i tak svitit tak je problem ve stahovacce? pokud se nerosviti? tak je problem nekde jinde... takze jit do auta a rozdelt madlo u ridice je asi zbytecne? Citovat
ChouLu Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Ano rozdělej tapec u spolujezce, odpoj stahovačku a do konektoru připoj tu žárovku... pokud bude svítit v obouch směrech, je to OK, pokud ne, tak je problém ve spínači Citovat
lud3k Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 ten spinac se da nejak spravit? nebo neco? Citovat
lud3k Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 prepajet nee? kolik to muze stat vubec takovej spinac? Citovat
lud3k Odesláno 4. květen 2014 Autor Odesláno 4. květen 2014 tak jsem dneska zkousel tu stahovacku.... kdyz jsem ji primo napojil na baterku tak okynko krasne jezdilo nahoru dolu.... pri zapojeni spinace do nej stava sla ale pri pohybu dolu jiz nee... tak jsem jej vymenil za druhej a taky nestahuje tak ja nevim Citovat
lud3k Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 myslite ze bych mel zkusit vymenit u ridice spinac Citovat
lud3k Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 okynko by se hodilo v tomto pocasi jelikoz me odesel i klima chladic ten snad tady na forum sezenu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Už jsem ti to psal, zkoušel jsi to s tou žarovkou? Jinak spinač ten dvojitej u řidiče jsem koupil na vrakáči za 200, chtěl 300 a domluvili jsme se, ten u spolujezdce mě stál kilo. Citovat
lud3k Odesláno 8. červen 2014 Autor Odesláno 8. červen 2014 jo zkousel jsem to zarovka norm svitila. zapojil jsem primo na baterku a okynko se stahovalo dolu i nahoru. a pak jsemzapojil spinac a nic, sehnal jsem druhy a taky nic kamos me ho promeril a je dobry tak nevim v cem je chyba tedy:( Citovat
lud3k Odesláno 8. červen 2014 Autor Odesláno 8. červen 2014 nebo ze by byl u ridice spatny? ale to by nemelo vliv prece nato? stahovacka je asi v poradku ze kdyz jsem zapojil na baterii primo a stahovalo nebo ze by byl nejak spatnej motorek kterej to okynko nezvladne nebo ja nevim VSE FUNGUJE Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 Samozřejmě že to má vliv i od řidiče, je to přepínač, ja to tu psal že jsem ho měnil protože mi nechodilo okno spolujezdce směrem nahoru [upravil dne 8/6/14 11:02 od Radek Hurvajz] Citovat
lud3k Odesláno 8. červen 2014 Autor Odesláno 8. červen 2014 neni stejny jako u spolujezdce ze? treba jen na zkousku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.