Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar,

Chcel by som Vam predstavit svoju novu 306 od panov z Rival Car z Novych Zamkov, jednu 306 som uz vlastnil, bola to 1.6, ta nakoniec skoncila u Stana v Malackach, a ja som chcel vyskusat nieco silnejsie. Tak som si doprial bmw e46 328 a poviem Vam celkom som to lutoval, vykon super, ale cena nahradnych dielov a kazivost starych bmw je na nezaplatenie, vsetko bolo opotrebovane, tak som auto predal slecne do Levic a isiel som si pre vysnenu 306 gti6, ktora bola napredaj od panov z peugeotu, auto je po kompletnej GO, ako celok, pred kupou sme zapisali plny zoznam veci na A4, ktore trebalo spravit, je to vymenene snad, vsetko, komplet predna naprava, zadna naprava, spoojka, simering prevodovky, tiahla proste vsetko, ako ceresnicka na torte, auto dostalo pred pol rokom komplet novy lak, nevahal som ani chvilku a zobral som ho.

Je to asi najlepsie auto ake som kedy mal, kludne sa vyrovna e46 a podla mna ju aj prevysi svojimi jazdnymi vlastnosti a hlavne dezignom.

Auto sme za dva o tyzdne polozili na zem u Stana, zaco mu velmi dakujem, aj ked ten zadok by mohol ist este tak o cm vysie. Najviac by sa mi lubilo keby som vybral predne pruzinky zo stelovaku a tak mohol posadit predok nizsie o 2cm, ale to uz by nebolo GTI, lebo by ten vykon bol nevyuzitelny.

- auto je znizene o 8.5 cm vzadu a o 6,5 v predu., v zadu su 15mm podlozky a vytiahnute blatniky o minumum

planovane upravy:

- elektricke otvaranie kufra

- zdvihnut zadok o 1cm

- opravit preliacinu na kapote, ktora neviem ako vznikla :o

- podlozit plato, ktore bucha

- spravit geometriu a utiahnut volant ( lebo ma trosku volu )

- netret farbou lemy, pretoze pri vytahovanie praskla zvnutra farba.

- nejake pekne siroke 16tky alebo 15tky

- zatmavit svetla na cierno

- pravidelna udrzba

pridavam nejake foto starej a novej.

eo0p9pcbtyvgvvddtecu_thumb.jpg

etp90oo5aenbo4jsorb3_thumb.jpg

a542n5worm40n142ufc8_thumb.jpg

h92akbo1lnzl3gax7ckr_thumb.jpg

[upravil dne 21/4/14 09:40 od Driv3rko]

[upravil dne 21/4/14 09:43 od Driv3rko]

[upravil dne 21/4/14 09:51 od Driv3rko]

Odesláno

hezká ale na můj vkus to snížení hlavně vzadu je fakt trošku moc ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Beďo, toto už je myslím posledný kus a žádný nový sa asi tak skoro nechystá. Jednak, že už sa ťažko zháňajú nepotuzené a v schopném stave aj po EU, ale hlavne naša \"úžasná\" vláda s tým Hranatým blbem (R. Fico) zaistila vysoké dovozní poplatky odvjajúce sa podla výkonu motora a 120KW je nekde kolem 700-800 eur len za dovoz a prihlásení :bojim:myslim

Ináč má moc pekný zvuk, je tam nejaký airbox a filtr, myslím že značka simota. Momentálne sú na ceste OZ ultraleggery 16tky, tak sem zvedavý, jakým spúsobem sa to bude vyvíjat :)

Neco sme blejskli společné. Zahladený znak vs znak.

10262663_10202022471905677_501961428_o.jpg

10272246_10202022472465691_724347017_o.jpg

10272371_10202022472945703_752113441_o.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...