Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec :papa

tak jsem někde chztil šutr a u levýho sloupku mi praskla střecha , zalepit už to nende :( .

Je to jenom ta první vrstva , nevíte někdo co stím :myslim ,

mám sice pojistku na všechny skla , ale jenom na 15000 :fnuk

Odesláno
Zdarec :papa

tak jsem někde chztil šutr a u levýho sloupku mi praskla střecha , zalepit už to nende :( .

Je to jenom ta první vrstva , nevíte někdo co stím :myslim ,

mám sice pojistku na všechny skla , ale jenom na 15000 :fnuk

S tim pojistenim oken nevim, znama dela v pojistevne a rikala mi ze na tohle se to pojisteni nevztahuje, protoze to neni okno! Je to panoramaticka strecha. Vztahuje se to jen na stresni okno.

Mluvim o klasickem pojisteni oken. Havarijko, tam je to uplne jedno

Odesláno

Já s tím mám osobní zkušenost s minulým autem a to, co tady tvrdí ti nademnou, není pravda. Mě výměnu pokrylo povinný ručení a dokonce jsem nedoplácel ani korunu, protože mám bez spoluúčasti. Musíš mít to správný povinný ;)

Odesláno

Tak to povinný musí v první řadě obsahovat taky pojištění proti živelné pohromě, což byl můj případ a což mají jen ty nejlepší, ale taky nejdražší. A za druhé v tom nejlepším pojištění co mám já je bez spouúčasti. Takže proto mi celých zhruba 30 tis, na který vyšla nová střecha pokryla pojišťovna ................

Odesláno
Tak to povinný musí v první řadě obsahovat taky pojištění proti živelné pohromě, což byl můj případ a což mají jen ty nejlepší, ale taky nejdražší. A za druhé v tom nejlepším pojištění co mám já je bez spouúčasti. Takže proto mi celých zhruba 30 tis, na který vyšla nová střecha pokryla pojišťovna ................

Pojisteni proti zivlum je neco jineho nez pojisteni skel. Michas jabka a hrusky. ;) Pokud ma pojistene jen skla tak ne strechu! Pokud ma zivly, tak potom ma vse. Za priplatek... neni to o pojistovne, ale o tom co si priplatis

Odesláno

Já jsem taky nepsal nic o pojištění skel, podle mě by ti ani nikdo skleněnou střechu nepojistil. Napsal jsem to tak a myslel jsem to tak, že se to dá udělat na ten živel. A je samozřejmě jasný, že v základu povinnýho ručení ho nemáš. Proto se třeba to moje pojištění jmenuje ,,exklusiv,, kde ta živelná událost je obsažená. Není to teda o příplatku, ale o stupni pojištění, jaký si zvolíš. ;)

Odesláno
Já jsem taky nepsal nic o pojištění skel, podle mě by ti ani nikdo skleněnou střechu nepojistil. Napsal jsem to tak a myslel jsem to tak, že se to dá udělat na ten živel. A je samozřejmě jasný, že v základu povinnýho ručení ho nemáš. Proto se třeba to moje pojištění jmenuje ,,exklusiv,, kde ta živelná událost je obsažená. Není to teda o příplatku, ale o stupni pojištění, jaký si zvolíš. ;)

Jasny tak to jo, ale on psal ze ma jen skla... Spatne jsme se pochopily:papa

Odesláno
Koblihu, mám od allianze ten exklusiv. Originál částka je nějakých 12 tis a já to mám za necelých 5 tis :D..............

Aha, tak to se ovšem blíží mému kompletu havarijka s povinným...

Odesláno
Koblihu, mám od allianze ten exklusiv. Originál částka je nějakých 12 tis a já to mám za necelých 5 tis :D..............

Aha, tak to se ovšem blíží mému kompletu havarijka s povinným...

Jo taky tak

Odesláno

Máme také povinné u Alians včetně živlů,skel,zadních sedaček pro děti,škůdci.

A to vše ročně za 5800.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...