Zemla703 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Ahoj prosim o Vase zkusenosti a rady s mym problemem.Potreboval bych poradit co muze znamenat divny cvrlikavy zvuk ktery si muzete poslechnout v me nahravce ... v 1:05 to jde krasne rozeznat to zrovna jedu z mirneho kopecka a mam lehce prislapnuty plyn a jakoby cvrlikaly ventily nebo to je cerpadlo ja nvm a jakmile sundam nohu z plynu zvuk prestane jakmile se jen malinko dotknu zvuk se ozve a kdyz pridam trosku vic tak pak uz de normalne slyset klasicky zvuk diesla.Na aute mi to dela co jsem ho koupil mam ho cca 4 mesice takze tenkrat mi to neprislo divne ale dnes uz vim ze tam neco je.Dela to furt pri studenem nebo teplem motoru nezhorsuje se to ani nezlepsuje na volno beh to nejde slyset vubec. Jeste stoji za zminku to uz sme tu jednou resily ze mam ten pripad kdy pedal plynu nereaguje 1 -2 cm a pak uz reaguje normalne. Jo a jeste takovej muj poznatek kdyz se rozjizdim nebo cokoli je tam na pedalu ta prodleva o ktere pisu (uz sem si na to zvykl) ale to cvrdlikani se objevuje okamzite jakmile se jemne dotknu plynu cvrlikani jde slyset a jde to prave krasne demonstrovat prave kdyz brzdim motorem ... Noha z plynu neni nic slyset malinkato pridam zacne cvrlikani pridam vic a motor uz normalne prida. Takze plyn reaguje bez prodlevy jakmile se lehce dotknu neco se tam deje ale prida to az po tech cca 1cm Potrebuju vedet hlavne co by to mohlo byt to cvrdlikani ??? ventily ? cerpadlo ? Predem moc dekuji za reakce Video [upravil dne 16/4/14 00:38 od Zemla703] Citovat
twoolf Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 mě to příjde, že takovehle hrubej zvuk by mohl dělat vstřik, ale je to hodně zkreslený tím telefonem. Máš Bosch, nebo Siemens? Siemens má díru od výroby Citovat
Zemla703 Odesláno 17. duben 2014 Autor Odesláno 17. duben 2014 Mám Siemens.Vůbec nvm co tou dírou myslis?Ta plynová prodleva? Ještě kdyby byl spatnej nekterej ze vstriku da se to zjistit třeba na dia ? [upravil dne 17/4/14 19:45 od Zemla703] Citovat
twoolf Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 korekce na vstřicích v dia ti napoví, můžeš udělat i přepadový test s hadičkama, návod se tu nechá najít. Siemen obecně reaguje pomalu na plynový pedál. Měl jsem Bosch a to bylo nesrovntalné. Napadá mě ještě hydroštel na ventilech. Jaký používáš olej, máš měněné filtry a pod? Jednou jsem do toho nalil 5W40 a bylo to o poznání hlučnější. Citovat
Zemla703 Odesláno 18. duben 2014 Autor Odesláno 18. duben 2014 Ahoj ano filtry mam menene a olej je novy a dal sem tam radsi total quartz 7000 10w40 nez 5w40 take mam strach tam dat ridsi olej preci jenom neni to novy motor Ten hydrostel je tam jen jeden ? nebo osm podle ventilu ?A kdybych sundal viko ventilu jak poznam jestli je spatny ?A na test s hadickama se podivam ale predpokladam ze to bude podle toho kolik to vyplive prepadem a ze by kazdy strik mel vyplivat stejne priblizne ... Ale s tima vstrikama nvm chod motora je uplne super spotreba taky teda po ohrati spis si myslim ze to bude neco okolo toho hydrostelu.Da se to udelat doma nebo je potreba neco specialniho na to ? Jsem docela zrucny a nechtel bych platit nakeho joudu ktery mi tam provede buh vi co ... Jeste kdybych vyndal vstrik uvidim na nem neco resp uvidim treba zasranou spicku nebo neco ? [upravil dne 18/4/14 16:12 od Zemla703] Citovat
hardhouse.trip Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Něco podobnýho, ne-li stejnýho mi dělal elmag na EGRu... [upravil dne 21/4/14 18:30 od hardhouse.trip] Citovat
Zemla703 Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 No jo ale ja mám EGR ovládaný jen jednou hadickou podtlakem žádný elmag tam není ... Citovat
koblih69 Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 No tak něco asi ten EGR ovládat bude, ne Citovat
Zemla703 Odesláno 21. duben 2014 Autor Odesláno 21. duben 2014 Takže on tim mysly ten moturek vepředu ? před chladičem ? To jsou ty pumpicky na podtlaky turba EGR atd? Sry v tomhle ještě nemám jasno ... Citovat
Ermimm Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Zdravím chcem sa opýtať ci je problem odstránení a ak hej tak co tomu bolo lebo mám presne ten istý problem pri jemnom stlačení plynu cca od 850 do 950 otáčok to skripe no mne to robi iba za studeneho motora Citovat
Zemla703 Odesláno 25. duben 2014 Autor Odesláno 25. duben 2014 Problem vyreseny neni stale nvm cim to je a me to dela furt ne jen pri studenym. Citovat
honza-v Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Kolik máš oleje? Když dám olej na horní hranici tak se motor o hodně zklidní. Jinak u mě podobný zvuk a jsou to nejspíš hydroštely. Na práci nic moc.. Citovat
slovak01 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 ta ista skusenost .dolial som olej na max a motor stichol... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.