Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj prosim o Vase zkusenosti a rady s mym problemem.Potreboval bych poradit co muze znamenat divny cvrlikavy zvuk ktery si muzete poslechnout v me nahravce ... v 1:05 to jde krasne rozeznat to zrovna jedu z mirneho kopecka a mam lehce prislapnuty plyn a jakoby cvrlikaly ventily nebo to je cerpadlo ja nvm a jakmile sundam nohu z plynu zvuk prestane jakmile se jen malinko dotknu zvuk se ozve a kdyz pridam trosku vic tak pak uz de normalne slyset klasicky zvuk diesla.Na aute mi to dela co jsem ho koupil mam ho cca 4 mesice takze tenkrat mi to neprislo divne ale dnes uz vim ze tam neco je.Dela to furt pri studenem nebo teplem motoru nezhorsuje se to ani nezlepsuje na volno beh to nejde slyset vubec.

Jeste stoji za zminku to uz sme tu jednou resily ze mam ten pripad kdy pedal plynu nereaguje 1 -2 cm a pak uz reaguje normalne.

Jo a jeste takovej muj poznatek kdyz se rozjizdim nebo cokoli je tam na pedalu ta prodleva o ktere pisu (uz sem si na to zvykl) ale to cvrdlikani se objevuje okamzite jakmile se jemne dotknu plynu cvrlikani jde slyset a jde to prave krasne demonstrovat prave kdyz brzdim motorem ... Noha z plynu neni nic slyset malinkato pridam zacne cvrlikani pridam vic a motor uz normalne prida.

Takze plyn reaguje bez prodlevy jakmile se lehce dotknu neco se tam deje ale prida to az po tech cca 1cm

Potrebuju vedet hlavne co by to mohlo byt to cvrdlikani ??? ventily ? cerpadlo ?

Predem moc dekuji za reakce :)

Video

[upravil dne 16/4/14 00:38 od Zemla703]

Odesláno

mě to příjde, že takovehle hrubej zvuk by mohl dělat vstřik, ale je to hodně zkreslený tím telefonem. Máš Bosch, nebo Siemens? Siemens má díru od výroby :bacha

Odesláno

Mám Siemens.Vůbec nvm co tou dírou myslis?Ta plynová prodleva?

Ještě kdyby byl spatnej nekterej ze vstriku da se to zjistit třeba na dia ?

[upravil dne 17/4/14 19:45 od Zemla703]

Odesláno

korekce na vstřicích v dia ti napoví, můžeš udělat i přepadový test s hadičkama, návod se tu nechá najít. Siemen obecně reaguje pomalu na plynový pedál. Měl jsem Bosch a to bylo nesrovntalné. Napadá mě ještě hydroštel na ventilech. Jaký používáš olej, máš měněné filtry a pod? Jednou jsem do toho nalil 5W40 a bylo to o poznání hlučnější.

Odesláno

Ahoj ano filtry mam menene a olej je novy a dal sem tam radsi total quartz 7000 10w40 nez 5w40 take mam strach tam dat ridsi olej preci jenom neni to novy motor ;)

Ten hydrostel je tam jen jeden ? nebo osm podle ventilu ?A kdybych sundal viko ventilu jak poznam jestli je spatny ?A na test s hadickama se podivam ale predpokladam ze to bude podle toho kolik to vyplive prepadem a ze by kazdy strik mel vyplivat stejne priblizne ...

Ale s tima vstrikama nvm chod motora je uplne super spotreba taky teda po ohrati spis si myslim ze to bude neco okolo toho hydrostelu.Da se to udelat doma nebo je potreba neco specialniho na to ? Jsem docela zrucny a nechtel bych platit nakeho joudu ktery mi tam provede buh vi co ... :)

Jeste kdybych vyndal vstrik uvidim na nem neco resp uvidim treba zasranou spicku nebo neco ?

[upravil dne 18/4/14 16:12 od Zemla703]

Odesláno

Zdravím chcem sa opýtať ci je problem odstránení a ak hej tak co tomu bolo lebo mám presne ten istý problem pri jemnom stlačení plynu cca od 850 do 950 otáčok to skripe no mne to robi iba za studeneho motora

Odesláno

Kolik máš oleje? Když dám olej na horní hranici tak se motor o hodně zklidní. Jinak u mě podobný zvuk a jsou to nejspíš hydroštely. Na práci nic moc..

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...