whiteshark5 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Zdravim, mám 207 kde je autorádio panasonic bez iso konektoru takže je tam redukce, autorádio běží jen při nastartovaném autě nebo na první poloze klíče kde už je i žhavení a po 20 min to jde do safe modu což takhle nechci, chci aby to běželo i bez zaplého zapalování. Lítal jsem všude po googlu a začal si hrát se 4 a 7 pinem na redukci. Po laborování jsem se dostal k tomu napojit žlutej a červenej jen na žlutej což rádiu bylo jedno cokoliv prostě běželo, což je taky špatně, jiné kombinace byly stejné jako ze začátku. Tak jsem šel dál až za origo iso konektor kde jsem k němu našel napojení kabelu s pojistkou z ktérého vedly 3 dráty zase žlutej červenej a modrej, žlutej byl připojenej na červenej, druhý opačně a modrý šel do černýho. Prostě netušim poraďte jak to zapojit aby to fungovalo jak chci Citovat
skuci Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 já teda nevim jak přesně u Peugeotu, s tím Economy mode nebo safe mode asi to samé, nevim jestli to půjde, ale já jsem dolej k elektrikáři co zapojují autoradia a řekl jsem mu o co mi jde a prodal mi asi za 50kč nějaký konektor a za 100 ho zapojil a od té doby to hrálo furt bez problémů, bylo to na Fiatu... Citovat
koblih69 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Tak ono těžko radit bez vědomí co je to za rádio a jaký dráty z toho lezou Citovat
Návštěvník Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 306 má pojistku, pomocí jejíž polohy se dá nastavit jestli bude hrát rádio s klíčkem/bez klíčku. 207 nic takovýho nemá? Citovat
ferinko2 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Myslíš bočník na prepínanie do módu show room? Citovat
Návštěvník Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 To nevim. Prostě v jednej poloze to jde bez klíčku, v jednej s klíčkem. To samý je tam u zapalovače, a možná ještě u něčeho. Citovat
Guest servisman Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 ano to jde třeba u tebe jako u 406 to jde taky , ale stejně u mne po 30 minutách vypne rádio Citovat
whiteshark5 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 co to je za pojistku? zapalovač mi bez zapalování taky nejde Citovat
whiteshark5 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 30 min mi nevadí, nechci před barákem celý den ohlučovat silnici, při tankování čekání u obchodu na šraňkách abych nemusel furt žhavit atd. ... Citovat
whiteshark5 Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 žhavit ne to sem řek blbost prostě mít klíč v první poloze kde svítí kontrolky prostě zbytečný a na 5 min Citovat
Kennbell Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Vem si + od pameti a pojede ti to porad. Citovat
ChouLu Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Pojistku na přesunutí nemáš, takže to napojíš na trvalé napájení, ale pak ti to zase bude šťavit baterku... A vůbec nvm v čem máš problém s první polohou klíčku Citovat
whiteshark5 Odesláno 16. duben 2014 Autor Odesláno 16. duben 2014 Vem si + od pameti a pojede ti to porad. tak to neni rada to píšu i v tom příspěvku Citovat
ferinko2 Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Neviem síce aké rádio tu riešime,ale neskúšal si po vypnutí zapaľovania zapnúť znovu rádio čudlíkom,ktorým ho zapínaš-vypínaš.Na mojo rádiu je to gombík ovládania hlasitosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.