Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám 207 kde je autorádio panasonic bez iso konektoru takže je tam redukce, autorádio běží jen při nastartovaném autě nebo na první poloze klíče kde už je i žhavení a po 20 min to jde do safe modu což takhle nechci, chci aby to běželo i bez zaplého zapalování. Lítal jsem všude po googlu a začal si hrát se 4 a 7 pinem na redukci. Po laborování jsem se dostal k tomu napojit žlutej a červenej jen na žlutej což rádiu bylo jedno cokoliv prostě běželo, což je taky špatně, jiné kombinace byly stejné jako ze začátku. Tak jsem šel dál až za origo iso konektor kde jsem k němu našel napojení kabelu s pojistkou z ktérého vedly 3 dráty zase žlutej červenej a modrej, žlutej byl připojenej na červenej, druhý opačně a modrý šel do černýho. Prostě netušim poraďte jak to zapojit aby to fungovalo jak chci :D

Odesláno

já teda nevim jak přesně u Peugeotu, s tím Economy mode nebo safe mode asi to samé, nevim jestli to půjde, ale já jsem dolej k elektrikáři co zapojují autoradia a řekl jsem mu o co mi jde a prodal mi asi za 50kč nějaký konektor a za 100 ho zapojil a od té doby to hrálo furt bez problémů, bylo to na Fiatu...

Návštěvník
Odesláno

306 má pojistku, pomocí jejíž polohy se dá nastavit jestli bude hrát rádio s klíčkem/bez klíčku.

207 nic takovýho nemá?

Návštěvník
Odesláno

To nevim. Prostě v jednej poloze to jde bez klíčku, v jednej s klíčkem. To samý je tam u zapalovače, a možná ještě u něčeho.

Guest servisman
Odesláno

ano to jde třeba u tebe jako u 406 to jde taky , ale stejně u mne po 30 minutách vypne rádio

Odesláno

Pojistku na přesunutí nemáš, takže to napojíš na trvalé napájení, ale pak ti to zase bude šťavit baterku...

A vůbec nvm v čem máš problém s první polohou klíčku :myslim

Odesláno

Neviem síce aké rádio tu riešime,ale neskúšal si po vypnutí zapaľovania zapnúť znovu rádio čudlíkom,ktorým ho zapínaš-vypínaš.Na mojo rádiu je to gombík ovládania hlasitosti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...