Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau lidi, potreboval bych nalakovat blatnik,spoiler,kapotu,masku. Bohuzel je to celkem hodne financi u lakose, tak premyslim ze obednam spreje podle kodu a zkusim to sam. Metaliza je stara 4roky, takze skoro jak nova. Muzete mi nekdo napsat postup jak mam pokracovat(co nakoupit)? Jinak 0,5l sprej i s bezbarvym lakem vyjde na cca 400,-. Jedna se o p. 206. Dík....

Odesláno

No to bude tedy moc krásné :mrk

Teď vážně - můj odhad:

Blatník 2-3 spreje

Kapota 4-5 sprejů

Zbytek - 2 spreje

Když vezmu tu nejmenší spotřebu tak mi to dělá 8 sprejů tedy 3200,- pokud realisticky tak jich bude 10. Běžné lakování 1500-2000 za kus, to se teda fakt vyplatí... :bojim Ano menší díly se můžou vyplatit a dají se udělat slušně, ale tohle je nesmysl.

[upravil dne 14/4/14 19:34 od koblih69]

Odesláno

Spreje používám často, takže vím jaká je vydatnost. Navíc vůbec nepíšeš o plniči a dalším materiálu, který musíš použít. Další a poměrně zásadní je tvrdost laku - ten sprejový je měkký a běžně ho naleptá benzín nebo líh. Transparentní lak nahoře zase není čirý a musí se poměrně pracně strojově rozleštit...

[upravil dne 14/4/14 19:48 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...