mippy Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Ahoj všichni, stalo se mi, že do mě někdo nacouval a odnesla to SPZ a trošku nárazník, nic velkého. Od té doby ale nejde auto nastartovat a po odtažení do servisu mi sdělili, že všechna čidla jsou OK a hlásí jim to, že není tlak mezi vysokotlakým čerpadlem a vstřiky, a že je tedy musí nechat zkontrolovat a bez toho nemůžou pokračovat. Není to blbost?? Copak může mít lehký náraz vliv na vstřiky a čerpadlo????? Citovat
kšanda Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 mě po bouračce chcípla baterka. a to to odnes jen nárazník a trochu haubna a blatník na druhý straně od baterky. prej se z ní uvolnil prach nebo co( nejaký ty zoxidovaný kousky) a spadlo to dolu a vyskratovala se. či co. stejně jako když ti upadne na zem.. zkus jí dobít a schválně jak dlouho vydrží [upravil dne 22.9.05 kšanda] Citovat
mippy Odesláno 22. září 2005 Autor Odesláno 22. září 2005 Baterka je ok, točí a točí, ale marně :-( Citovat
atila Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 V motorovom priestore je taký červený čudlík ten treba stlači?, je to odblokovanie prívodu paliva ktorý sa aktivuje po náraze.(bezpečnostný prvok proti úniku paliva Citovat
mippy Odesláno 22. září 2005 Autor Odesláno 22. září 2005 Nárazová pojistka se tomu říká, že jo? Tu mačkali, ale bohužel to nepomohlo... Citovat
uulik Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 Původně zaslal: mippy Nárazová pojistka se tomu říká, že jo? Tu mačkali, ale bohužel to nepomohlo... Přikláním se k atila,tchán si koupil Renaulta tam sem to studoval,doslova je tam napsáno:po splnění celého postupu zmačkneme ten čudl kdy se vypne zablokování přívodu paliva. Jenže sem nečet ten celí postup. Citovat
Sepp Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 jj - je to narazova pojistka - ano je v motorovem prostoru, ale neni cervena, alespon to pryzove pouzdro je cerne - u 406-ky je ve vetsine pripadu v vlevo vpredu /z pohledu ridice/, tedy nekde v prostoru brzdove nadrzky. Citovat
Driver Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Ještě mě napadlo jestli někde pod nárazníkem nevede nějaký kabelový svazek. U 306 se mi stalo, že po nárazu se rozpojil právě ten svazek co vedl někudy pod nárazníkem a auto bylo totálně mrtvý, ani kontrolky nesvítily. Citovat
marsalek Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Pokud jim diagnostika hlasi, ze neni tlak mezi vysokotl. cerpadlem a vstriky, tak bych nejdrive otestoval, je li cidlo tlaku OK. To je jiste z pohledu zakaznika levnejsi reseni. Diagnostika nemusi udavat spravnou zavadu, pokud dostava chybne informace. Kaja Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.