Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, stalo se mi, že do mě někdo nacouval a odnesla to SPZ a trošku nárazník, nic velkého.

Od té doby ale nejde auto nastartovat a po odtažení do servisu mi sdělili, že všechna čidla jsou OK a hlásí jim to, že není tlak mezi vysokotlakým čerpadlem a vstřiky, a že je tedy musí nechat zkontrolovat a bez toho nemůžou pokračovat.

Není to blbost?? Copak může mít lehký náraz vliv na vstřiky a čerpadlo?????

Odesláno

mě po bouračce chcípla baterka. a to to odnes jen nárazník a trochu haubna a blatník na druhý straně od baterky. prej se z ní uvolnil prach nebo co( nejaký ty zoxidovaný kousky) a spadlo to dolu a vyskratovala se. či co. stejně jako když ti upadne na zem.. zkus jí dobít a schválně jak dlouho vydrží

[upravil dne 22.9.05 kšanda]

Odesláno

V motorovom priestore je taký červený čudlík ten treba stlači?, je to odblokovanie prívodu paliva ktorý sa aktivuje po náraze.(bezpečnostný prvok proti úniku paliva

Odesláno
Původně zaslal: mippy

Nárazová pojistka se tomu říká, že jo? Tu mačkali, ale bohužel to nepomohlo...

Přikláním se k atila,tchán si koupil Renaulta tam sem to studoval,doslova je tam napsáno:po splnění celého postupu zmačkneme ten čudl kdy se vypne zablokování přívodu paliva. Jenže sem nečet ten celí postup.

Odesláno

jj - je to narazova pojistka - ano je v motorovem prostoru, ale neni cervena, alespon to pryzove pouzdro je cerne - u 406-ky je ve vetsine pripadu v vlevo vpredu /z pohledu ridice/, tedy nekde v prostoru brzdove nadrzky.

Odesláno

Ještě mě napadlo jestli někde pod nárazníkem nevede nějaký kabelový svazek. U 306 se mi stalo, že po nárazu se rozpojil právě ten svazek co vedl někudy pod nárazníkem a auto bylo totálně mrtvý, ani kontrolky nesvítily.

Odesláno

Pokud jim diagnostika hlasi, ze neni tlak mezi vysokotl. cerpadlem a vstriky, tak bych nejdrive otestoval, je li cidlo tlaku OK. To je jiste z pohledu zakaznika levnejsi reseni. Diagnostika nemusi udavat spravnou zavadu, pokud dostava chybne informace.

Kaja

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...