Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdá se, že vše je vyjednáváno nebo dokončeno, ale chybí orienťák.

Volal mi Medvěd, zda bychom nevedli trasu přes \"Kačlehy\", přes 10 lety tam byl sraz a v této malé vesnici bloudilo 15 vozů Peugeot a 14 dní po naší akci o tom celá vesnice mluvila :D. Byla k tomu i nějaká diskuse s panem \"Řáhou\" nebo \"Říhou\", že někomu měl ukrást auto (na forum to asi bude) - mohla by na to být otázka.

Je to zajímavý nápad a při pohledu do mapy mě napadla jedna trasa, co vy na to? http://www.mapy.cz/s/9DLx

Dle mapy.cz je to na 30 minut, tudíž reálná doba jízdy v orienťáku minimálně 60 minut, ale do 120 minut by od výjezdu měla být posádka v kempu.

Máme start orientáku ve 14:00, kdyby náhodou někdo vyjel až v 15:00, do 17:00 by měl být v kempu = ideál.

Samozřejmě záleží na náročnosti orienťáku, ale chci ho udělat jednoduchý. Po cestě plnit úkoly, které nejsou na googlu /počet laviček u kostelíku, barva roubenky ve vesnici, číslo železničního přejezdu ... atd.

Moje výše uvedená trasa je jenom návrh a i kdyby byl schválen, může být lehce upraven. Třeba ve Střížovicích jet k zámku, tedy k rybníku Hejtman. ;)

[upravil dne 13/4/14 12:20 od MilanF1]

Odesláno

Orienťák budu plánovat během vejletu 14 dnů před srazem... :) nicméně na mapy juknu a zhodnotím to, ale až asi večer :papa

Odesláno

OK. Není problém. Je to jenom návrh.

Váhám, zda nekontaktovat Bohumila, který je z Jindřichova Hradce, zda by o nějaké vhodné trase nevěděl. Právě ten sraz před 10 lety tam dělal Bohumil s Medvědem. Bohumil se mi právě před půlrokem nabídl, že by mi se srazem pomohl ...

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...