Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer.

Při včerejším návratu z výletu auto náhle stratilo výkon.Dojel jsem ještě asi 15km domů bez jakeho koliv náznaku zakouření.Dnes ráno po nastartování začalo auto bíle kouřit.Kontrolka dia se nerosvítila.Do servisu to dostanu až v pondělí a rad bych vědel na co se mám připravit.Pokud jde o turbo,tak bych Vás požádal o nějaké odkazy na kvalitní repas.

Předem díky za pomoc.

Jirka

2.0 HDI 66kw RHY r.v. 2004

VIN dodám ráno

Odesláno

zkusil bych odpojit váhu vzduchu, zkontroluj těsnost sacího potrubí (od vzfuchového filltru až kam uvidíš a dosáhneš) taky mi to začalo bíle hulit ,ale já měl rozpojenou tu trubku od vzduchového filtru co je vzadu u dělicí stěny kabiny/motoru

Odesláno

Tak porucha je odstraněna.Turbo po smrti ale udivuje mě,že tak rychle.Minulý tyden v patek cesta asi 25 kiláků v pohodě a zpět už bez turba a bez výkonu.V sobotu bez výkonu s kouřem.V pondělní cesta do servisu bez výkonu s kouřem a klepáním v zadní části motoru.Nové turbo 8500,cesta a práce 1800 plus bonus......olej ve výfuku:D

jinak auto už jede tak jak má,jen bych ještě něco provedl s tím zasviněným výfukem.

Odesláno

riešim podobný problém avšak bez toho bieleho dymu. na dia zistili vysoký tlak turba a zanesený fap,ten mi 2x vypalili avšak motor aj tak neťahá. regulátor tlaku je vraj o.k. poradí niekto? ďakujem

Odesláno

Jednoduchý, napiš Straki007 možná bude mít cestu někam poblíž k tobě.. FAP ti vymlátí a vypne společně s EGR.. Po tom všem sme to projeli a a divil se proč turbo tlačí tolik jestli to nemám chipnuté.. něco tam pošteloval upravil a všechno v pohodě :)

Za mě tomu vypalování fapu nedávám.. tahat ti to nebude když u 2 800 otáček ti to spadne do nouzáku

[upravil dne 24/4/14 10:52 od 3Run]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...