ChouLu Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Tak mám domluvenou tombolu zatím od dvou členů: 1. skuci - jako vždy bločky, propisky, lízátka 2. Rejty - Nějaké stromy (nedokážu si představit co doveze )
MilanF1 Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Možná něco budu mít od autoprofishopu (jak nabízí ty sračky na FAP filtry, ale dal by mi něco jiného - na oplátku by chtěl tu prezentaci na plátno). Uvidíme, jak se dohodneme, ona by nejraději všechno dal ve věcech, tedy v hodnotě 3 000 Kč. Já bych z něj nejraději i část v penězích, aby se nám lépe platil program.
ChouLu Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 A máme ještě někoho dalšího? já jen abych věděl co do toho dám a co jak dlouho atd.. a budu potřebovat tedy nějakej jeho slide co tam bude chtít....
MilanF1 Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 O dalším nevím ... nikdo se mi nenahlásil. Ale ten autoprofishop je nejistý, nejdříve chce vyzkoušet, jak budou reagovat lidi na jeho produkty a zda budou kupovat ... pak se rozhodne, zda něco uvolní na sraz. PS: Jdu oživit jeho vlákno o partnerství
Recommended Posts