Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

som tu novy, tak sa ospravedlnujem ak tu taka tema bola.

Vlastnim 407sw 2.0 HDI FAP r.v. 2007 s automatickou prevodovkou, v ktorej je nieco pokazene. Ked idem v klude a pomaly cez sidlisko, cize 20-30 km/h tak auto hupe, ako keby som nerovnomerne stlacal plyn. Dalsia vec co ta prevodovka robi je ta, ze ked idem rychlesie, dajme tomu 100km/h + potrebujem zrychlit a plynovy pedal viac stlacim, tak brutalne stupnu otacky, motor reve jak sialeny a auto nezrychluje ale spomaluje. Takisto auto nereaguje na stlacenie plynoveho pedala a celkove radenie mi pride zle, niekedy oneskorene a niekedy pomale. Takisto momentalna spotreba je dost vysoka - 8.5 az 8.8 litra. Jazdim v bratislave obchvat + mesto. Mam radsej dynamicku jazdu, no ta spotreba sa mi zda byt aj tak vysoka, no vratme sa k tej prevodovke. Pred par dnami som bol v Peugeote na servisnej prehliadke, kde mi povedali ze z prevodovky unika olej cez vadny simering ktory stoji cca 30eur, no aby ho vymenili tak musia rozobrat prevodovku a to je oprava na 8.5 hodiny ale problem s radenim sa nim nevyriesi. Ponukli mi vymenu prevodovky za novu, ktora stoji 7000eur! Taketo riesenie neprichadza do uvahy. Ini v nej vraj vedia vymenit iba simering a olej. Povedali ze v nej moze byt vadna lamela, ale oni taketo opravy realizovat nevedia.

Mate niekto nejake skusenosti s problemami ktore som tu popisal? Co s tym mam robit?

Budem vdacny za kazdu odpoved :)

Dakujem

[upravil dne 10/4/14 23:16 od Sunto]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...