milhaus Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 ahoj,mě jako na potvoru odešla ta obyč.páčka,která nedrží v horní poloze.Sehnal jsem tedy ten druhý typ a zapojil.S radostí jsem se tu dočetl,že do 309ky pasuje i relé z Feldy(orig. Peugeot stojí cca 800,-).Jenže po zakoupení a \"zapojení\" mi cyklovač nefunguje:o.Jak pustím zapalování,tak to hned začne stírat v cca 5s intervalech,další spodní poloha to samé a další polohy už normál pomalé a rychlé stírání.Otec má 309D a jeho relé má 6vývodů,to z Feldy má jen 4(a taky je o polovinu menší).Zkoušel jsem i z Favorita,ale to taky nejde. Citovat
Jardaned Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Nevím,jaký relé jsi použill,ale já u mojí 309 jsem koupil paměťový relé na Feldu typ AEV 2052 - má šest nožiček - a maká mi to úplně v pohodě.Cena relé byla 217,-Kč. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 ahoj,potřeboval bych se vas zeptat na podobnou vec ale na P405MI16.Je to ciklovač,když je na páčce(na otočnem konci)jakoby stupinice od nejmin do nejvic.....vubec nevim o co jde a ani to nefungujee....tak na co to tam je??A mohl by mi prosím někdo vysvětlit praci ciklovače...předem díky... Citovat
Pata Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 a co packa, ktera je: nahoru podrzet - obyc stirani, dokud se drzi, a dolu... stirani a rychle stirani? tam relatko nepomuze? Citovat
milhaus Odesláno 8. listopad 2006 Odesláno 8. listopad 2006 dneska jsem jel kolem vrakáče,takže mám origo relé.sice není paměťové,ale to se brzo změní. to:Pata tam relé nepomůže,musíš mít tu druhou páčku(čti viz výše) Citovat
Eric Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 hned jak jsem si to tady pročetl, letěl jsem do auta všechno zkontrolovat (cyklovač mě děsně chybí) a zjistil jsem, že je tam všechno až na tu správnou páčku, nedrží v horní poloze. nenašla by se prosím u někoho v nějakým zapadlým šuplíku ? a ještě abych to upřesnil - jedná se o tu se zadním stěračem. díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.