Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,mě jako na potvoru odešla ta obyč.páčka,která nedrží v horní poloze.Sehnal jsem tedy ten druhý typ a zapojil.S radostí jsem se tu dočetl,že do 309ky pasuje i relé z Feldy(orig. Peugeot stojí cca 800,-).Jenže po zakoupení a \"zapojení\" mi cyklovač nefunguje:o.Jak pustím zapalování,tak to hned začne stírat v cca 5s intervalech,další spodní poloha to samé a další polohy už normál pomalé a rychlé stírání.Otec má 309D a jeho relé má 6vývodů,to z Feldy má jen 4(a taky je o polovinu menší).Zkoušel jsem i z Favorita,ale to taky nejde.

Odesláno

ahoj,potřeboval bych se vas zeptat na podobnou vec ale na P405MI16.Je to ciklovač,když je na páčce(na otočnem konci)jakoby stupinice od nejmin do nejvic.....vubec nevim o co jde a ani to nefungujee....tak na co to tam je??A mohl by mi prosím někdo vysvětlit praci ciklovače...předem díky...:super:papa

Odesláno

dneska jsem jel kolem vrakáče,takže mám origo relé.sice není paměťové,ale to se brzo změní.

to:Pata

tam relé nepomůže,musíš mít tu druhou páčku(čti viz výše)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

hned jak jsem si to tady pročetl, letěl jsem do auta všechno zkontrolovat (cyklovač mě děsně chybí) a zjistil jsem, že je tam všechno až na tu správnou páčku, nedrží v horní poloze. nenašla by se prosím u někoho v nějakým zapadlým šuplíku ? a ještě abych to upřesnil - jedná se o tu se zadním stěračem. díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...