stefankohut.sk Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Zdravim vsetkych mam problem s tempomatom.Peugeot 407 1.6 80kw 2004 Nie a nie ho rozbehat..po zapnuti mi ho ukaze na displeji ale nezaznamena mi rychlost iba preblikne rychlost v km a hned na to mi vyhodi hlasku system speed control faulty..Cez diu sme skusali spojkovy a brzdovy spinac a vsetko slape ale nasli sme tam chybu:porucha komunikacie can alebo nespravne data..Nevyznam sa velmi v tom ale dufam ze mi poradite alebo ze sa najde niekto kto mi tempomat spojazdni..Dakujem za odpovede Citovat
HonzaZ Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Ahoj, máte to správně nastaveno v BSI? Na jaké diagnostice jste to dělali? Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Co třeba špatně zvolená verze páčky? Myslím při nastavení přes Diag. [upravil dne 8/4/14 23:54 od koblih69] Citovat
stefankohut.sk Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 Vsetko je nastavene tak ako ma len rj motora sa sprava tak ako ze co to dostavam za udaje???O aku diu ide?napisem neskor prave zistujem... Citovat
merlin99 Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 a mozno bude treba update BSI na nieco novsie? resp. napis ako to mas, ked je to spravne nastavene, nech sa to porovna...ci to je ozaj spravne...Nenapisal si ani jednu hodnotu ako mas... Citovat
stefankohut.sk Odesláno 10. duben 2014 Autor Odesláno 10. duben 2014 Dakujem velmi pekne za spojazdnenie tempomatu Marcel00 klobuk dole este raz vdaka.. Takze az stvrty typek to dal do kopy a vdaka aj inym zaujemcom pomoct vazim si to.. Pomohla stara dia z roku 2000 Citovat
stefankohut.sk Odesláno 10. duben 2014 Autor Odesláno 10. duben 2014 Ano no ja osobne sa nevyznam a ty traja chalani ma ubezpecovali ze je vsetko nastavene tak ako ma byt... A to tak ze to trebalo niekde povolit na dvoch miestach co bolo no co tam urobil Marcel00 ani poriadne neviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.