Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Asi dobrý, ne? Prodáno u nich, takže ukradené to nebude, kilometry asi nestočené, to by si snad nedovolili.

A jestli je zachovalé, není ušmudlané, nesmrdí, to vidíš sám. A nějaké technické drobnosti se opraví.

[upravil dne 8.4.2014 18:47 od P607Olda]

Odesláno

Auto vypada vcelku pěkně, překvapuje mě ušmudlanost budíků, drobky všude, fleky na palubce... ale to si vyčistíš. Nesedí mi barva PZ \"rohu\" pod zadní svítilnou - asi to bylo lakované, tak si to prohlídni z blízka. Cena je asi přiměřená, ale popravdě za ty peníze koupíš i vyšší modely byť o rok nebo 2 starší, ale nevím na jaké užití to máš.

[upravil dne 8/4/14 18:55 od koblih69]

Odesláno
Auto vypada vcelku pěkně, překvapuje mě ušmudlanost budíků, drobky všude, fleky na palubce... ale to si vyčistíš. Nesedí mi barva PZ \"rohu\" pod zadní svítilnou - asi to bylo lakované, tak si to prohlídni z blízka. Cena je asi přiměřená, ale popravdě za ty peníze koupíš i vyšší modely byť o rok nebo 2 starší, ale nevím na jaké užití to máš.

[upravil dne 8/4/14 18:55 od koblih69]

Tak to jo. Děkuji ti.:) Já jsem totíž přišel o auto tak sháním...

Odesláno

Že není vyčištěno, to je ostuda Domanského. To mě ani nenapadlo, že nabídne auto v jiném, než perfektně vyčištěném stavu.

Jinak - aut jsou mraky, tak se jenom zaměř na jistý původ, po prvním majiteli, s jasnou historií.

Odesláno

No mě to překvapilo velmi, je to teda celkem ostuda ...

Tady máš třeba u Domanského 407 SW: http://www.domansky.cz/prodej-vozu_ojete-a-predvadeci-vozy?car=38172060-peugeot-407-sw-2-0hdi-panorama je sice o 3 roky starší, ale o 10 levnější. Nicméně opět jsou tu nějaké nesrovnalosti - řidičovy dveře byly lakované. S LP blatníkem váhám nejspíš je tam udělaný zástřik od těch LP dveří, ale do LZ dveří už zástřik neudělali tak je to hodně vidět. Jinak nevypadá na 1. pohled zle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...