Mildasek Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Ahoj, prosím co si myslíte o tomhle autu? http://www.domansky.cz/prodej-vozu_peugeot_nove-vozy-peugeot?car=29670960-peugeot-207-sw-1-6-hdi-klima-tazne Díky Mildasek:) Citovat
P607Olda Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Asi dobrý, ne? Prodáno u nich, takže ukradené to nebude, kilometry asi nestočené, to by si snad nedovolili. A jestli je zachovalé, není ušmudlané, nesmrdí, to vidíš sám. A nějaké technické drobnosti se opraví. [upravil dne 8.4.2014 18:47 od P607Olda] Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Auto vypada vcelku pěkně, překvapuje mě ušmudlanost budíků, drobky všude, fleky na palubce... ale to si vyčistíš. Nesedí mi barva PZ \"rohu\" pod zadní svítilnou - asi to bylo lakované, tak si to prohlídni z blízka. Cena je asi přiměřená, ale popravdě za ty peníze koupíš i vyšší modely byť o rok nebo 2 starší, ale nevím na jaké užití to máš. [upravil dne 8/4/14 18:55 od koblih69] Citovat
Mildasek Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Auto vypada vcelku pěkně, překvapuje mě ušmudlanost budíků, drobky všude, fleky na palubce... ale to si vyčistíš. Nesedí mi barva PZ \"rohu\" pod zadní svítilnou - asi to bylo lakované, tak si to prohlídni z blízka. Cena je asi přiměřená, ale popravdě za ty peníze koupíš i vyšší modely byť o rok nebo 2 starší, ale nevím na jaké užití to máš. [upravil dne 8/4/14 18:55 od koblih69] Tak to jo. Děkuji ti. Já jsem totíž přišel o auto tak sháním... Citovat
P607Olda Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Že není vyčištěno, to je ostuda Domanského. To mě ani nenapadlo, že nabídne auto v jiném, než perfektně vyčištěném stavu. Jinak - aut jsou mraky, tak se jenom zaměř na jistý původ, po prvním majiteli, s jasnou historií. Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 No mě to překvapilo velmi, je to teda celkem ostuda ... Tady máš třeba u Domanského 407 SW: http://www.domansky.cz/prodej-vozu_ojete-a-predvadeci-vozy?car=38172060-peugeot-407-sw-2-0hdi-panorama je sice o 3 roky starší, ale o 10 levnější. Nicméně opět jsou tu nějaké nesrovnalosti - řidičovy dveře byly lakované. S LP blatníkem váhám nejspíš je tam udělaný zástřik od těch LP dveří, ale do LZ dveří už zástřik neudělali tak je to hodně vidět. Jinak nevypadá na 1. pohled zle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.