kotyza Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Dobrý den, stal jsem se snad šťastným majitelem Peugeot 207 a zajímalo by mě, co bych měl vědět a na co bych se měl zaměřit, co se oprav týče. Před mnoha lety jsem měl 106, poté 306 a teď jsem si na ježdění po Praze a středních čechách koupil 3-dvéřovou verzi v 1.4 16V z roku 2007 se 105tis. najeto. Designově a co se opotřebení týče, je to auto v exkluzivním stavu, ale zajímalo by mě, co mě bude v nejbližší době čekat za opravy a co bych třeba měl \"poslouchat\"? Díky a doufám, že mě nová 207 nezklame. Pavel K. Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 No tak pokud jsi dobře vybíral tak tě kromě rozvodů, oleje, filtrů a asi brzd nečeká asi nic zajímavého. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 po 50tis km se meni svicky tak na ne mrkni , jinak rozvody staci menit az ti spadne vykon , tedy az preskoci. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 mám úchylku (vím o tom:)) přes množství oleje v převodovce u vozů peugeot/citroen--rád tam olej uniká, ať už guferama, nebo celkově skříní, takže zkontrolovat, nebo přímo vyměnit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.