jaro169 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 ahojte vsetci,neviete prosim vas niekto zohnat el.schemu motora 2,0 hdi,RHR? Citovat
jaro169 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 potreboval by som z el.mag.regulacneho ventilu ovladania turba do riad.jednotky.neotvara mi totiz ten ventil a nepusta mi podtlak do turba.ventil je urcite dobry aj podtlak po ventil.stava do konektou ide ale nie je tam kostra len neviem ci tam kostru pusta RJ alebo ako to je Citovat
jaro169 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 sorry,dnes mi to nejak nemysli tak som ti to poslal Citovat
ferinko2 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 potreboval by som z el.mag.regulacneho ventilu ovladania turba do riad.jednotky.neotvara mi totiz ten ventil a nepusta mi podtlak do turba.ventil je urcite dobry aj podtlak po ventil.stava do konektou ide ale nie je tam kostra len neviem ci tam kostru pusta RJ alebo ako to je Ventil je č. 1233 riadený cez RJ motora (1320) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.