klakson23 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Taky jde o styl jízdy ... tvá žena, klaksone, může jezdit s lehčí nohou. Záleží i na používání ruční brzdy ... někdo třeba v zimě blbne na sněhu ... hehe, ta rozhodně neví, co to \"lehká noha\" znamená Citovat
Danilo Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Výměna u mě při 53 tis. přední (vč.kotoučů) i zadní . Cenu nevím. Bylo to přes Optiway servis . Je pravda , že tolik nebrzdím motorem jako u manuálu. Prostě si užívám automat a zlenivěl jsem i podřazovat . To zahřívání zadních brzd jsem si všimnul taky a to hned při první delší cestě po dálnici . Dost mě to překvapilo , ale nesmrdělo to ,ani se z toho nekouřilo, tak jsem to jen sledoval a bylo pořád stejné . [upravil dne 9/7/14 19:56 od Danilo] Citovat
Milhaus65 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Ne nesmrdí to, když na zadní kotouče plivnu tak to nemá 100 C. Ale znervoznělo mě to, přeci jenom to nedělá dobře ložiskům. Ale asi to mají vymyšlené. Jenom nevím proč , a to mě se.. nejvíc. Diagem se nedá do ABS za jízdy dostat, abych se podíval co to má za parametry. Třeba Audi to má jako funkci za mokra, kdy senzor deště pustí stěrače a ABS si občas utře deskou kotouče. Ale na 508 to dělá i za sucha. Dík za reakci Citovat
Multiplex406 Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Ne nesmrdí to, když na zadní kotouče plivnu tak to nemá 100 C. Ale znervoznělo mě to, přeci jenom to nedělá dobře ložiskům. Ale asi to mají vymyšlené. Jenom nevím proč , a to mě se.. nejvíc. Diagem se nedá do ABS za jízdy dostat, abych se podíval co to má za parametry. Třeba Audi to má jako funkci za mokra, kdy senzor deště pustí stěrače a ABS si občas utře deskou kotouče. Ale na 508 to dělá i za sucha. Dík za reakci No vzhledem že jsem trochu postiženej a vše pořád kontroluji tak na 100% vím že se mi nic nehřeje ani za deště , jezdím dlouhé trasy ve třech + tak 50% zátěž kufr , a kola jestli nehřejí kontroluji dost často od té doby co jsem na staré 406 hodil bubny do modra. Citovat
Multiplex406 Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 Máš automat ? Nemám aut. , že by rozdíl v brzdovém systému ? Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 Asi ano, co si pamatuji , tak všem co jsme měnily zadní desky dřív než přední byl AM6. A je jedno jestli 120kW 2,0 nebo GT. Asi málokdo si sahá na kotouče na dálnici, ale na 99% to tak je. Teď už mě zajímá jen PROČ ? Napadá mě , že nad určitou rychlost, pomáhá ESP převodovce/motoru při ubrání plynu a jízda třeba z kopce, dobrždovat . Třeba na tempomat. Protože kdyby to přibrždovalo pořád, tak budu mít filalové kotouče a nepojedu s takovou spotřebou. [upravil dne 11/7/14 19:49 od Milhaus65] Citovat
j.kuntos Odesláno 11. červenec 2014 Autor Odesláno 11. červenec 2014 Není to tím, že je tam el. ručka, která se vždy při vypnutí \"zatáhne\"? Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 To asi ne, zkoušeno, rozebráno, chodí jak má. Na mírném kopečku auto po odbrždění na N ujíždí. Dtto na dálnici, zkoušel jsem po 30 km jízdy opatrně zajet na odpočívadlo, nic nedrží. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Tiez mozem potvrdit, ze po cca. 20km jazde bez pouzitia tempomatu zadne kotuce mali vyssiu teplotu ako predne...(automaticku rucnu brzdu som pocas tej jazdy nepouzil). Citovat
skuci Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 já jsem si na to vzpomněl když jsme jeli s taťkovou 508čkou do Německa, u Kolína nájezd na dálnici a kromě jedné pauzy asi 5min jen na prohození až do Norimberka, tam zastávka na benzínce a všechny kola téměř studený Citovat
pagot Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Dneska jsem to měnil se sousedem na jeho SW predek +zadek ferodo premier 1020kč+720kč bez slev a kartiček... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 8. září 2014 Odesláno 8. září 2014 Dneska jsem to měnil se sousedem na jeho SW predek +zadek ferodo premier 1020kč+720kč bez slev a kartiček... Kolko si mal najazdene? Pouzival si casto tempomat? Citovat
pagot Odesláno 8. září 2014 Odesláno 8. září 2014 Je to sousedovic krasavice,já mu to jen pomohl objednat a vyměnit ,kolik vydrží se teprve uvidí ,ale on moc nejezdí ,tak je to jedno a předchozí výměna ho stala ranec.. Citovat
klakson23 Odesláno 10. září 2014 Odesláno 10. září 2014 Brzdové destičky (přední i zadní) budu měnit do 14ti dnů. Nabídka v autorizovaném servise včetně práce je 6600,- Mám najeto 63.000 Citovat
skuci Odesláno 10. září 2014 Odesláno 10. září 2014 jestli se na to necítíš sám, nebo kvůli tomu, že tam máš třeba elektronickou parkovací brzdu, tak bych navštívil klasický autoservis... zbytečně napálený, když materiálem seš tam max za 2500Kč a to si myslím že budeš mít extra brzdový destičky Citovat
klakson23 Odesláno 10. září 2014 Odesláno 10. září 2014 No nejsem z těch, co si umí opravit všechno v garáži Holt musím jet do servisu a ano, mám tam automatickou parkovačku. Citovat
skuci Odesláno 10. září 2014 Odesláno 10. září 2014 jsou věci,ukterých si řikám... nevydělávám málo abych neohlobčas utratot víc, ale autorizovaný servis je verbeš, který po zkušenostech nechci cpát ani kačku pokud to nebude nezbytně nutné... Citovat
Milhaus65 Odesláno 29. září 2014 Odesláno 29. září 2014 Dnes jsem udělal po prvním roce prohlídku. Mimo jiné kontrola brzd po 19000 km. Předky zůstatek 80 % zadky tak 70%. Nechápu to, zadky pořád horké. Čekal jsem , že to bude víc sjeté. Citovat
skuci Odesláno 8. říjen 2014 Odesláno 8. říjen 2014 tvoje starosti bych chtěl mít, po roce 19tis. jééééééé co bych za to dal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.