ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 uvažuji o zapujčení nějakýho zničenýho špinavýho ošklivýho ale výkonnýho povozu který mě proveze ke kempu a nasledně kempem k chatce:D:D:D Nemluvíš o svém autě? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Pravě že nemluvim, o svém. To je totiž nezničený, čistý, krásný, a akorát výkonný:D:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Čistý? počkej na čtvrteční cestu z Brodu... dávám ti max do Humpolce a budeme to stírat z celého interiéru Citovat
Michael205 Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Jen si z toho dělejte prdel.... až tam pojedete, tak všechny ten úsměv přejde No jak koho :D Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Jestli bude pršet, tak já radši nikam nejedu Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Jen bych rád ještě měl nějakej dopravní prostředek.... Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Přírustek bere Party stan 3x6m... ale Goldinka do něj udělala díru, takže jako lodička nicmoc Citovat
Michael205 Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Co by se mohlo stat, nám pravdielně na peugeot 205 srazech vítr zničí party stan, bohužel jarní sraz byl pro nej kritický :D Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Jestli přijde pořádnej přívalák, tak pochopíš, proč není dobré mít 20HA brambor nad kempem Citovat
Michael205 Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 No to snad ne to položení kempu se me moc už nelíbí, přežil jsem plno vecí co se dělo, ale že bude z meho auta lod to bych nemusel rozdejchat. Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Na sobotu máme zajištěný HZS Jindřichův Hradec, tak tě max vytáhnou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Nestraš tady nebo zrušim učast, ted mam auto bez sedaček, a až do něj dám ty druhý, vyčištěný tak se do něj budu přezouvat Tak nějaký ošklivý počasí nech hezky doma, jo. Jo a našel jsem poklad, kovovou 5timarku, západní:D:D Vypadla na mě ze sedadla, tak budu mit spoustu peněz sebou:D:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Jen šetři.. až budeme lítat po JH a shánět někoho kdo nám udělá překvapení do 24 hodin, protože ty ho cestou rozbiješ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 css, pojede jako v peřinkách, ale nech to pořádně zabalit Citovat
ChouLu Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Jak nech to pořádně zabalit? Se sejdeme a jdeme pro to spolu, já to sám rozbít nechci Citovat
lukaspeugeot407 Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Zdravim, jedna akce mě vypadla tak bych se rád přijel podívat s mejma dvěma holkama (jedna černá na kolech a druhá blonďatá a má dvě nohy ), vym že je už po uzávěrce ale bylo by možný dorazit jestli se tam najde pár metrů na staní pro stan a auto? Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.