Joch03 Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Zdravím Lvíčata. Chci svou 106ku předělat na LPG a sháním info, abych správně nakoupil, takže budu rád za každou, praxí ověřenou radu. Je to 1,0i 33kW s jednobodem Bosch a potřebuji toto info: - jakou nádrž dostanu místo rezervy pod autem? Zajímá mě průměr a výška toroidu - jaký průměr směšovače tam máte: 32, 34 ,36 nebo 38mm? - směšovač se dává mezi sací potrubí a klapku (pro mě dost nestandardní umístění) nebo klapku a vstřikovací jednotku (a tady nevím, jestli to tam vleze)? Neměl jsem ji (stříkačku) ještě rozdělánu, takže až bych to rozebral, tak by mě to snad samo navedlo, ale pokud to už někde jezdí, tak proč to vymýšlet. Díky za každou odpověď joch Citovat
MilanF1 Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 106 je relativně starý vůz. Vyplatí se montáž LPG do tohoto vozu? Dokonce do motoru 1.0, který moc nepapá? Nejprve bych si spočítal návratnost investice a až poté řešil, co tam koupit. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 oba spatne zajedu za plynarem, navrhne nejlepsi reseni, dily objedna, namontuje seridi a necha zapsat do TP Citovat
Joch03 Odesláno 27. březen 2014 Autor Odesláno 27. březen 2014 Chlapci děkuji za odpovědi, ale pro ty jsem sem nepřišel. Věřte, že více než 6tisíc do toho nedám a ty mám s ježděním kolem komína vráceny do 1,5 roku. Prosím členy fóra o odpovědi na položené otázky. Nechci zde diskutovat o tom, zda se to vyplatí či nikoli či že pojedu za plynařem, který mi to udělá. Pak se divíme, že máme národ který každým rokem hloupne, protože si neumí \"zavázat tkaničku\". Proč? Protože jsou všude suché zipy a na tkaničky koukáme jako na žížalky. Mám své zkušenosti se servisy a \"odborníky\" v nich zaměstnaných. Osobně si vždy před každou \"investicí\" či opravou zjistím vše co najdu, seženu, naučím se a až pak jdu ke kovářovi s jasnou představou. S doktory to je stejné. Ne všichni však patři do jednoho pytle. děkuji Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 tak to vezmem z druheho konce, kdo ti da papir ze je LPG v aute legalne ?? ono si clovek rekne, jezdim kolem komina 10 let sem nemel problem s PCR a nehoda auto zacne horet, nedejboze smrtak a pak co?? budes se mlatit hlavou o vyhorely vrak ze si radsi nezajel za plynarem ? v rodine mame LPG auta uz asi 19 let, mel sem v te dobe moznost prehodit LPG z jednoho favorita do druheho, radsi sem zajel za plynarem kterej to VSE udelal jen za 500kc + prihlaseni [upravil dne 28/3/14 11:32 od Havlicek.Lukas] Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Osobně si vždy před každou \"investicí\" či opravou zjistím vše co najdu, seženu, naučím se a až pak jdu ke kovářovi s jasnou představou. S doktory to je stejné. takze chapu ze kdyz an netu najdes apendoktomii tak si ji doma udelas na kuchynskem stole jo ?? Citovat
MilanF1 Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 Pokud jsi schopen dodělat do auta plyn za 6 000 Kč, pak to beru. Já myslel, že přestavba vyjde na 20 000 Kč. Pak bys měl návratnost 4,5 roku - to by stálo za zamyšlení. Vidím, že jsi rozhodnutý, tak ho tam dej. Já bohužel technicky neporadím, jsem odkojen naftou Citovat
Joch03 Odesláno 29. březen 2014 Autor Odesláno 29. březen 2014 zdravím pozorovatele. Pozoruj a uvidíš, co se děje. Děkuji ti za rady. Jinak vše vyřešeno (nalezeno, prodiskutováno, ...), částečně nainstalováno, na papírech to bude hned po revizi, pokud jde o toto. Jak málo někdy stačí - chtít. Tímto moje založené vlákno ukončuji a nebudu do něj více přispívat. Mějte se. PS: ano, slepák jsem si tak už taky odstranil, v koupelně [upravil dne 29/3/14 21:07 od Joch03] [upravil dne 29/3/14 21:07 od Joch03] [upravil dne 3/4/14 10:40 od Joch03] Citovat
JimBeem Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Tak to si byl Ty, kdo mi psal email, kvůli velikosti toroidu Čistě ze zvědavosti, jak si to dostal do TP? Klidně do SZ, pokud necheš tady... Předpokládám nějakej ochotník s razítkem za všimné? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.