Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

červené pásy - pasujou ze 106 na 205 ???

Recommended Posts

Odesláno

Trošku to uvedu na pravou míru:)v rolandoj garosoj jsou pásy oranžový a do cabrií se červený dávali jen do těch co měli na tom černým štítku napsaný pininfarina a pak už jen do roland garos cabrio,ale zase jen oranžový:aut!ale jestli chceš tak si Bohouši kup třeba pásy Stroh,nebo Sparco a barvu si můžeš vybrat:mrk:papa

Odesláno

tak teprve teď jsem zjistil, že jsem před lety pravděpodobně jezdil v GTi ze speciální edice sorrento green :o Vypadala úplně stejně jako na těch obrázcích (akorát volant jsem měl na té pravé - levé straně ;) ), i popis sedí (r.v.90, ...). Tak nevím, jestli nemám začít bít hlavou do zdi, že jsem se zbavil auta ze speciální edice 300ks a ani o tom nevěděl!!! :roll

Odesláno

.........se rozvířily vody krzeva Bohušovy pásy:D. teď bude půlka klubu nadávat, že prodala auto z edice....

Stejně bych řekl, že ty 4bodovky nejsou naprd. Stejnak jezdíš jen s přítulkou, zadek nepotřebuješ, podle toho cos tu psal při svém vstupu jezdíš rychle.....chceš červený pásy.....to je 4 krát pro.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jbily

tak teprve teď jsem zjistil, že jsem před lety pravděpodobně jezdil v GTi ze speciální edice sorrento green :o Vypadala úplně stejně jako na těch obrázcích (akorát volant jsem měl na té pravé - levé straně ;) ), i popis sedí (r.v.90, ...). Tak nevím, jestli nemám začít bít hlavou do zdi, že jsem se zbavil auta ze speciální edice 300ks a ani o tom nevěděl!!! :roll

to je ale pech,300kusů říkáš:o
Odesláno

ten sem řek blbost,3bodový sou vlastně všechny pásy kromě 5týho spolujezdce vzadu...tak bych tohle vůbec neřešil a koupil náký takový :)

Odesláno

No s tema pasama 3 bod a 4 bod je to tak, v aute jsou standartne 3 bodove ( uchycene ve 3 mistech ) sportovni pasy jsou podle poctu uchytnych bodu 3, 4 nebo 5 bodove.

- 3 bodove jsou uchycene ve trech bodech, ale dale pokracuji jako 4 bodaky. Proste ty horni pasy jsou do Y. A GTi ckovy sedacky jim vubec nevadi :aut

A muj prvni kabrio mel pininfarinu a cervene pasy na nem nebyly. :papa

Odesláno

Děkuji všem za reakce, ale já chci originál GTI pásy, takže nějaké sportovní ne e e e.

Jelikož červený nejsou, tak zůstanou černé a je to.

Hadra - atakování maximálních rychlostí se už moc často nekoná (asi jsem zmoudřel)........

Odesláno

Já normálně nemám fotku intériéru na které jsou vidět pásy...........:(:(

Když už seženu červené pásy, tak nevím jestli mě tam půjdou :grr

[upravil dne 27/9/05 Bohouš 205 GTI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...