Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Počítač ESP nájdem kde?Podľa SB to vyzerá nad pedálmi.

Závada siete CAN - nekomunikuje čerpadlo posilňovača riadenia.Chcem premerať vedenie medzi čerpadlom a RJ ESP ako prvý krok hľadania závady.

Odesláno

Mě přestalo jít čerpadlo(prostě se za jizdy vyplo a hotovo volantem nešlo otočit po nastartování šlo cca 1min a pak zase šlus)Repas nešel udělat tak jsem byl nucen koupit nové cc.23500,-kč s prací)Mám teda elektrický.Tak doufám že dopadneš líp a že tam nemáš elektricky.

[upravil dne 27/3/14 17:43 od Macin7777]

Odesláno

Čerpadlo mám elektrické,zatiaľ ide OK,ale malo by komunikovať cez sieť CAN s počítačom ESP,a to sa nedeje.Stále tlačí rovnako bez ohľadu na rýchlosť vozidla a uhol natočenia volantu.

Odesláno

Jaká? Nemyslíš náhodou inerční centrálu? To je, pokud vím, snímač bočního zrychlení. Máš tam normálně položku \"jednotka ABS řídící jednotka\"

Odesláno

Je to tak múdro v SB nazvané.

Potrebujem len premerať rozvod CAN od čerpadla posilovača riadenia do RJ ESP,ako je to v schéme.Ale zrejme to bude priamo na bloku ABS.

Keď som dal vyhľadať ESP,tak mi našlo iba tú cetrálu zrýchlenia.

Takže to skúsim nájsť na tej ABS .

Ďakujem za info.

[upravil dne 28/3/14 19:56 od ferinko2]

Odesláno

HonzaZ mal pravdu,je to na kocke ABS.Dnes premerané,vodiče OK,piny trošku voľné,tak som to prihol a prestriekal čističom.Na diagnostiku dnes neostal čas,možno zajtra.

Ešte raz ďakujem.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak predsa by som poprosil,keby niekto vedel umiestnenie inerčnej centrály-snímača zrýchlenia ESP u P807,resp C8.Podľa SB buď pod volantom,alebo vo vodičovom prahu??

Diagnostika nekomunikuje s daným snímačom ani s čerpadlom posilovača riadenia.Chyba siete CAN.

Položka 1

[upravil dne 22/4/14 14:42 od ferinko2]

ESP.pdf

Odesláno

Pokud myslis gyrometr tak je primo veprostred mezi sedackama jak je jednotka airbagu.

4 piny.

1 pin = kostra

2 pin = CAN H

3 pin = CAN L

4 pin plus pol aku na pojistku cislo 7 v PSF1

:papa

[upravil dne 22/4/14 21:09 od straki007]

Odesláno

Ďakujem za odpoveď.Keďže C8 má rovnú podlahu,v podlahe to asi nebude.Ostáva teda stredná konzola pod rýchlostnou pákou:myslim

Odesláno

Tak krabicu som v podlahe medzi sedadlami našiel.Na demontáž asi bude potrebné vybrať sedadlá a koberec:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...