Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pavle,tak vtom pripade mam podezreni na cely ovladac v prde..... :D nedalo mi to a sel jsem k autu a ceo jsem si vsiml... i kdyz je foukaní uuuuuuuuplne vypnute..ventilator se tocí pomaloucku - jako kdyby byl zapnuty na male foukaní....kdyz vypnu klicek,vypne se - prestane foukat,ale jakmile otocím klickem do polohy kdy mi svítí kontrolky tak se proste pomalu tocí.....

Odesláno

Co bys ale mohl udělat, je vzít fén nebo nějaký fukar a foukat zvenku do sání (jinak vše vypnuto), jestli to projde dovnitř, nebo je tam nějaká překážka. Prostě rozhodnout, jestli něco brání vzduchu. Anebo jestli ventilátor jen \"míchá\" vzduch.

Klapky snad ověříš - teplo/zima poznáš, nahoru/dolů poznáš, venek/vnitřek taky - i když jde vzduchu málo, tak ucítíš, zda klapka přepíná.

Odesláno

jj toči se trošku i když je vypnuto, jako by se jen unášel... jinak jsem taky Petr :D né Pavel :D ale nevadí :D

každopádně nejlepší co můžeš udělat je od někoho pujčit to samé ovládání klimy a jen to na zkoušku přehodit... pokud to bude dělat to samé, rozdělej ten modrej konektor co jde dozadu a koukni po pinech, když ani to ne, tak palubka ven a rozpůlit topení

Odesláno

Jo to je normální, že i když ho máš knoflikem vypnutý, tak je slyšet, jak se převaluje. Stále si myslím, že budou na vině klapky, buď nechodí tak jak mají nebo nedostaváji povel od ovladače.

Odesláno

oldo :

zkousel jsem jiz VSE co pises a ano,prepinají,sice zcela maloucko to je poznat,jak to fouka,ale prepínají VSE

Míza: tvl.... :D promin,nejak jsem mel v hlave,ze ti mam ríkat pavle... :D takze sorry Petre :P:) PS : Hezke jmeno :D

Radime : uvidíme :D zítra na ti vlítnu a budou lítat trísky,takze odpoledne sem budu psat a davat prispevky jak to jde a co to je apod,takze budu rad :D kdyz budu dostavat i odpovedi .. :D

Odesláno

No, tak klapky i řídící jednotka jsou OK!

Někde bude mechanický problém - v potrubí spadený papír, anebo ten větrák nevětrá - ještě mě napadla lbost - jestli náhodou není uvolněný rotor na větráku, takže motor točí, ale vrtule stojí.

Odesláno

Oldo nemusí být... ono je to jakoby pořád přiotevřený, takže jakmile dáš foukat jen na sklo, tak trochu profukuje i dopředu a naopak... na každý tý klapce i u tý hlavní je takovej baznecht, jak relé, el. nejsem, takže přesnej název nevím a ten dostává blbej signál a neotvírá, popřípadě nemáš nasazený na topení dobře to rozvodový vedení... každopádně nejdřív bych zkusil ten ovladač a potom bych sundal palubku a hledal dál, teda za předpokladu, že to nebude tím větrákem...

Odesláno

Pro vsechny - nejnovejsí poznatek.. kdyz otocim teplotou na uuuuuplne studeny - fouka to víc jak kdyz je to na uuuuuplne teply.. a nedelam si srandu .. :D

Ze by to delal tedy panel ovladani ? nebo speceny konektory? :D

Uz se tesím,az to za par hodin rozeberu a prozkoumam .. :D

Guest servisman
Odesláno

Pokud dobře koukám máš ovládání klapek čili nastavení teploty pomocí lanek. To nemusí uplně otvírat klapku .Chce se na to podívat,zda tam není něco ulomený či posunutý na tom ovládacím panelu. Podobné jsme řešili s OK406 u 205, kde mu to topilo jen na půl.Po opravě lanka mu to topí daleko lépe.

tu je panel ze zadní strany jak jsou ta lanka http://ladinek.com/files/kam_vedou_tahla.JPG

více zde http://ladinek.com/par-zasahu-na-peugeotu-306

[upravil dne 27/3/14 08:27 od servisman]

Odesláno

Servismen : Ciao chlapaku :)

Tedko jdu spat,jsem po nocní,odpoledne jedu ke klientce delat brzdy na 407me,pak se vrhnu na to svoje :) uvidíme co tam bude :) jsem opravdu velmi zvedavy :) zatím dekuju :)

Odesláno

TAkze vcera jsem bohuze nemel tolik casu,ale dostal jsem se aspon na neco,ventilator jsem mel v ruce a tocí se cely a spravne - zkousel jsem ho i venku.

Bohuzel jsem se ale nedostal na to,abych rozebral panel palubky a dostal se na ovladaní,jak se do toho leze a jak to rozeberu,bez toho,abych cokoliv ponicil ? :)

Guest servisman
Odesláno

drobet ti pomůže toto téma kde je demontáž středového panelu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...