pethrd2312 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 Oldo naivne a tajne doufam.ze az na to zitra vlitnu...zjistim ze prehidim kabely a bude to lepsiiii Ale kdo vii.... Citovat
pethrd2312 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 Radime puvodne me to napadlo taky jako prvni ale porad si rikam...jak napsal olda...ze by se to cely neposralo najednou a jeste k tomu vse... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 klapky maj vliv velkej, pokud neotviraj, tak to fouká takhle mizerně.. bud máš špatnej konektor nebo ovladač Citovat
pethrd2312 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 Pavle,tak vtom pripade mam podezreni na cely ovladac v prde..... nedalo mi to a sel jsem k autu a ceo jsem si vsiml... i kdyz je foukaní uuuuuuuuplne vypnute..ventilator se tocí pomaloucku - jako kdyby byl zapnuty na male foukaní....kdyz vypnu klicek,vypne se - prestane foukat,ale jakmile otocím klickem do polohy kdy mi svítí kontrolky tak se proste pomalu tocí..... Citovat
P607Olda Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 to je normální. Podle nějaké normy je předepsán aspoň malý přísun vzduchu do kabiny. Citovat
pethrd2312 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 oldo............ chjoooooooo mi tady trápíííííííte tedko víc jak auto samotny Citovat
P607Olda Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Co bys ale mohl udělat, je vzít fén nebo nějaký fukar a foukat zvenku do sání (jinak vše vypnuto), jestli to projde dovnitř, nebo je tam nějaká překážka. Prostě rozhodnout, jestli něco brání vzduchu. Anebo jestli ventilátor jen \"míchá\" vzduch. Klapky snad ověříš - teplo/zima poznáš, nahoru/dolů poznáš, venek/vnitřek taky - i když jde vzduchu málo, tak ucítíš, zda klapka přepíná. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 jj toči se trošku i když je vypnuto, jako by se jen unášel... jinak jsem taky Petr né Pavel ale nevadí každopádně nejlepší co můžeš udělat je od někoho pujčit to samé ovládání klimy a jen to na zkoušku přehodit... pokud to bude dělat to samé, rozdělej ten modrej konektor co jde dozadu a koukni po pinech, když ani to ne, tak palubka ven a rozpůlit topení Citovat
radim.1008 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Jo to je normální, že i když ho máš knoflikem vypnutý, tak je slyšet, jak se převaluje. Stále si myslím, že budou na vině klapky, buď nechodí tak jak mají nebo nedostaváji povel od ovladače. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 jn, je tam vždycky u klapky takový relé, můžou bejt v prčici, ale poznáš to jedině když vyndáš palubku no ... Citovat
pethrd2312 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 oldo : zkousel jsem jiz VSE co pises a ano,prepinají,sice zcela maloucko to je poznat,jak to fouka,ale prepínají VSE Míza: tvl.... promin,nejak jsem mel v hlave,ze ti mam ríkat pavle... takze sorry Petre PS : Hezke jmeno Radime : uvidíme zítra na ti vlítnu a budou lítat trísky,takze odpoledne sem budu psat a davat prispevky jak to jde a co to je apod,takze budu rad kdyz budu dostavat i odpovedi .. Citovat
P607Olda Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 No, tak klapky i řídící jednotka jsou OK! Někde bude mechanický problém - v potrubí spadený papír, anebo ten větrák nevětrá - ještě mě napadla lbost - jestli náhodou není uvolněný rotor na větráku, takže motor točí, ale vrtule stojí. Citovat
pethrd2312 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 Oldo,vrtule tocí taky to jsem zkousel,kdyz jsem to daval do auta Citovat
Mizlerek007 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 Oldo nemusí být... ono je to jakoby pořád přiotevřený, takže jakmile dáš foukat jen na sklo, tak trochu profukuje i dopředu a naopak... na každý tý klapce i u tý hlavní je takovej baznecht, jak relé, el. nejsem, takže přesnej název nevím a ten dostává blbej signál a neotvírá, popřípadě nemáš nasazený na topení dobře to rozvodový vedení... každopádně nejdřív bych zkusil ten ovladač a potom bych sundal palubku a hledal dál, teda za předpokladu, že to nebude tím větrákem... Citovat
pethrd2312 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 takova kokot....na :D a co je stím sra*í ... Citovat
pethrd2312 Odesláno 27. březen 2014 Autor Odesláno 27. březen 2014 Pro vsechny - nejnovejsí poznatek.. kdyz otocim teplotou na uuuuuplne studeny - fouka to víc jak kdyz je to na uuuuuplne teply.. a nedelam si srandu .. Ze by to delal tedy panel ovladani ? nebo speceny konektory? Uz se tesím,az to za par hodin rozeberu a prozkoumam .. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. březen 2014 Odesláno 27. březen 2014 Pokud dobře koukám máš ovládání klapek čili nastavení teploty pomocí lanek. To nemusí uplně otvírat klapku .Chce se na to podívat,zda tam není něco ulomený či posunutý na tom ovládacím panelu. Podobné jsme řešili s OK406 u 205, kde mu to topilo jen na půl.Po opravě lanka mu to topí daleko lépe. tu je panel ze zadní strany jak jsou ta lanka http://ladinek.com/files/kam_vedou_tahla.JPG více zde http://ladinek.com/par-zasahu-na-peugeotu-306 [upravil dne 27/3/14 08:27 od servisman] Citovat
pethrd2312 Odesláno 27. březen 2014 Autor Odesláno 27. březen 2014 Servismen : Ciao chlapaku Tedko jdu spat,jsem po nocní,odpoledne jedu ke klientce delat brzdy na 407me,pak se vrhnu na to svoje uvidíme co tam bude jsem opravdu velmi zvedavy zatím dekuju Citovat
pethrd2312 Odesláno 28. březen 2014 Autor Odesláno 28. březen 2014 TAkze vcera jsem bohuze nemel tolik casu,ale dostal jsem se aspon na neco,ventilator jsem mel v ruce a tocí se cely a spravne - zkousel jsem ho i venku. Bohuzel jsem se ale nedostal na to,abych rozebral panel palubky a dostal se na ovladaní,jak se do toho leze a jak to rozeberu,bez toho,abych cokoliv ponicil ? Citovat
Guest servisman Odesláno 28. březen 2014 Odesláno 28. březen 2014 drobet ti pomůže toto téma kde je demontáž středového panelu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.