Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Krasny vecer panove , kolegove , peugeotaci a zkusení radci :)

Takze zacnu zcela nazacatku :

Po koupe auta jsem zjistil,ze ventilator topeni (ten uvnitr auta) nefunguje,po demontazi jsem zjistil,ze je v KO ona desticka : tzn.: regulator otacek. takze jsem jej vymenil a ventilator funguje a je v poradku - auto se krasne ohreje a teplotu drzí,vse je OK

ALE : strasne MALO to FOUKA,jak na OKNO, tak NOHY apod. rad bych ale podotkl,ze ventilator maka tak jak ma !!! Zkousel jsem si tocit koleckem na polohovaní \"klapek\" kam to ma foukat a fouka to strasne malo,opravdu STRASNE MALO a jeste JEDNOU STRASNE MALO!!cili veentilator kdyz dam na plny otacky,tak se tosí tak ze kdyby mohl,odletel by,ALE nemam ASI kudy foukat pryc - proto si myslim,ze nejake klapky,ci tahla nebo neco takoveho.. :D

Mam verzi s klimatizací - ovsem to na to nema vliv,oco mi jde,resil jste to nekdo ? prijde mi,jako by se klapky malo otviraly?? nebo neco takoveho ? je to elektronicky? nebo mechanicky ? a nejaky navod jak to prozkoumat ?

Jinak mam to v aute : viz priloha :)

Díky moc !! :):roker

post-46182-14109636493593_thumb.jpg

Odesláno

uprímne taky me to napadlo - jestli jsem BLB nebo ne ...ale troufam,si ríct ze ne , ze to mam spravne ... a osobne si myslim,ze to asi ani obracene dat nejde.... ale to je otazka pro moudrejsi... :)

Odesláno

Je fakt, že když sestavuješ stejnosměrný motor a otočíš stator vůči uhlíkům, tzn. zaměníš jižní a severní pól, tak se točí naopak. Nevím, jestli jsi měl rozdělaný motor.

A jestli jsi měnil uhlíky, tak musí být sešikmené, jinak trvá dlouho, než se ochodí.

Odesláno

no tie prave asi nejde prehodit lebo konektor napichnes len jedinym a to spravnym sposobom ,myslel som kable co su medzi egulatorom a uhlikami motorceka ventilatora

http://www.autochladice.com/produkt.php?kod=42966&sel_druh=18&sel_znacka=PEUGEOT&sel_typ=&sel_typ2=&sel_palivo=&sel_prevodovka=&sel_klima=&sel_rok_vyroby= mam na mysli tieto dva kable v buzirke

[upravil dne 25/3/14 20:26 od krtek 2]

Odesláno

Normalne ja jej v ruce mel a nejednou ..ale ted fakt nevim...nicmene,ve ctvrtek na to vlitnu,protoze takhle to nejde.... potrebuji aby to delalo co ma ... :) a zdokumentuji to :) a osobne doufam a modlim se,aby to byla \"jen\" takovadle nejaka blbost... pac jinak to bude pekne v prd.... .. :D :D :) prozatim díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...